AcasăNewsArges: Autocar cu zeci de elevi si profesori, blocat din cauza caderilor...

Arges: Autocar cu zeci de elevi si profesori, blocat din cauza caderilor de pietre

(foto: europafm.ro)

Un autocar cu 40 de persoane la bord- elevi si profesori- a ramas blocat, miercuri dupa-amiaza pe un drum judetean din Arges de o alunecare de teren. Copiii si cadrele didactice erau cazati la Cabina Voina si voiau sa faca o excursie. Insa caderea de pietre le-a blocat calea de acces, fortandu-i sa se intoarca din drum.

(foto: europafm.ro)

Excursie cu peripetii pentru zeci de elevi si profesori aflati in excursie in Arges. In urma unei alunecari de teren produse pe un drum judetean din Arges, care face legatura intre localitatea Leresti si Cabana Voina, un autocar in care se aflau 26 de copii si 14 insotitori, cazati la o cabana din zona, a fost intors din drum din cauza pietrelor cazute pe sosea, pe o lungime de 20-30 de metri.

„In zona era un autocar cu 26 de copii si 14 insotitori care au fost cazati la o cabana. Astazi era ziua in care urmau sa plece intr-o excursie, au venit cu autocarul pana la locul respectiv si s-au intors, fiind cazati in continuare la cabana, de unde vor pleca sambata spre Bucuresti”, a declarat Madalina Epure, purtatorul de cuvant al ISU Arges, potrivit Mediafax.

La fata locului au intervenit mai multe utilaje ale ISU, in zona existand in continuare pericolul sa cada si alte pietre pe sosea. „Exista in continuare pericol de cadere de stanci de pe versanti, iar pompierii incearca cu jet de apa sa disloce toate stancile si pietrele in pericol de cadere pentru a putea interveni ulterior cu utilaje de tip vola si a le indeparta de pe carosabil”, a mai precizat purtatorul de cuvant al ISU Arges.

La aceasta ora, traficul rutier in zona  este blocat complet.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger