AcasăNewsArestul l-a daramat. "Pinalti" are nevoie de o operatie urgenta!

Arestul l-a daramat. „Pinalti” are nevoie de o operatie urgenta!

Gheorghe Stefan, primarul de la Piatra Neamt, se afla in arest la Penitenciarul Jilava, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni in celebrul Dosar Microsoft.

De cand se afla dupa gratii, cel poreclit „Pinalti” a acuzat grave probleme medicale. Mai mult, primarul din Piatra Neamt urmeaza chiar sa fie operat la coloana, iar „Pinalti” spera sa-i induplece pe magistrati sa-l lase sa se opereze intr-o clinica privata.

„Starea mea de sanatate e foarte grava, avand dovezi de la Spitalul Jilava si Rahova, culminand cu un preinfarct in arestul IGP cand mi-am pierdut cunostinta timp de o ora, iar de cand ma aflu in starea de arest mi s-au agravat tulburarile cardiace, ademonul de prostata, spondiloza lombara si leucemia limfatica cronica descoperite la analizele facute in arest”, a declarat Gheorghe Stefan.

Conform antena3.ro, primarul de la Piatra Neamt continua sa se declare nevinovat si sa afirme ca „Implicarea mea in acest dosar este ca ma aflam la o masa intr-un restaurant la hotelul lui Dorin Cocos unde se mai aflau si alte persoane, recunoscandu-l pe Dinu Pescariu, dar dupa aceea mi s-a spus ca unul dintre cei care erau la masa era Claudiu Florica. Nu am discutat cu Gabriel Sandu, Cocos si Dumitru Nicolae niciodata despre contractul Microsoft”.

Totusi, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca afaceristul Dorin Cocos a solicitat 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger