AcasăNewsAre sau nu o noua relatie? Udrea a dezvaluit ce se intampla...

Are sau nu o noua relatie? Udrea a dezvaluit ce se intampla in viata personala

Deloc incantata ca presa mondena a cuplat-o din nou, de aceasta data cu un fost model, Elena Udrea a trecut la taste si a lamurit cum stau lucrurile.

Cum de la despartirea de iubitul pe care il avea la momentul in care a intrat in vizorul procurilor nu a mai confirmat o alta relatie, speculatiile in privinta aspectelor de care se face responsabil Cupidon nu s-au lasat asteptate. Si cum, mai nou, dintr-un material aparut intr-o publicatie cu profil monden reiesea ca Elena Udrea ar fi inceput un nou capitol din viata sa, cu un tanar care a prezentat la un moment dat creatiile unui designer autohton cunoscut, fosta sefa a PMP a ales sa faca lumina in aceasta privinta.

Trecand peste faptul ca a subliniat din capul locului ca nu ii face deloc placere sa se justifice la acest capitol, si, in general, sa vorbeasca despre viata sa privata, Udrea a insistat ca nu are iubit. „Nu am nicio relatie in acest moment, am prieteni, am colegi, am cunostinte, femei, barbati, cu care ma intalnesc, ies la cafea, ies in oras, merg la petreceri, la biserica ori la inmormantari, stau de vorba ori colaborez pe diverse proiecte, dar atat. Resping orice speculatie referitoare la o relatie intre mine si Alexandrov, alta decat una de prietenie si profesionala”, a lamurit cum a putut mai bine Udrea, pe Facebook.

Noua clarificare a fost facuta pe aceeasi retea de socializare prin intermediul careia, intr-o sambata, in urma cu aproape doua saptamani, mai exact pe 3 septembrie, dupa o „operatiune de curatare” a plajei din Corbu. P.S. In acest timp, cineva pe la tv vorbeste iar, a cata oara in aceasta vara???

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger