AcasăNewsArad: Hoti de carburant, prinsi cu focuri de arma

Arad: Hoti de carburant, prinsi cu focuri de arma

Politistii din Arad au tras mai multe focuri de arma pentru a opri cativa hoti care incercau sa fure carburant dintr-un TIR parcat pe Autostrada 1. Unul dintre hoti a fost impuscat in picior.

Incidentul a avut loc in cursul noptii de miercuri spre joi, in jurul orei 2.30, in zona parcarii de pe Autostrada 1, la km. 530, pe sensul de mers Arad-Timisoara, trei persoane fiind surprinse in flagrant in timp ce furau 200 de litri de motorina din rezervorul unui TIR parcat. Pentru a-i opri pe hoti, oamenii legii au tras mai multe focuri de arma, scrie voceatransilvaniei.ro.

Somati verbal, cei trei hoti au incercat sa fuga, astfel ca politistii s-au vazut nevoiti sa traga un foc de avertisment in plan vertical cu armamentul din dotare.Dar, pentru ca acestia au incercat sa fuga cu un autoturism, politistii au tras mai multe focuri de arma, unul din cei treiinfractori fiind ranit superficial la picior, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

In urma actiunii au fost prinsi si identificati trei tineri de aproximativ 20 de ani, toti din judetul Timis. Persoana ranita la picior a fost transportata la Spitalul Judetean Arad pentru acordarea de ingrijiri medicale, iar ulterior a fost condusa la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetarilor.

Foto: frontpress.ro

author avatar
Alina Costache
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger