Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ar urma sa se ceara aviz de la CSM pentru arestarea lui Onea si Negulescu

Ar urma sa se ceara aviz de la CSM pentru arestarea lui Onea si Negulescu

Autor:

Procurorul propus in trei randuri deja de catre ministurl justitiei pentur a prelua functia de procuror sef al DNA-ului, Adina Florea, ar urma sa mearga si sa ceara Consiliului Superior al Magistraturii incuviintarea arestarii preventive a celor doi procurori.

 

florea Ar urma sa se ceara aviz de la CSM pentru arestarea lui Onea si NegulescuFlorea lucreaza la momentul de fata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, din cadrul Parchetului General. Din aceasta postura ar urma, din cate s-a aflat pe surse, sa mearga in fata Sectiei pentru procurori din cadrul CSM si sa ceara avizul in cazul celor doi procurori cunoscuti drept facand parte din “unitatea de elita” – DNA Ploiesti. “Dati-mi voie sa nu comentez, este o procedura confidentiala”, s-a rezumat sa declare Florea la sosirea la sediul CSM, cu mai multe documente.

Ramane de vazut cand anume s-ar putea discuta o astfel de cerere. Ce se stie clar este ca in cadrul sedintei de marti de la CSM, Sectia de procurori urmeaza sa se pronunte asupra cererii inaintate pe 10 ianuarie de catre procurorul sef adjunct, care exercita atributiile procurorului sef al DNA. Acesta a transmis Sectiei de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror in cadrul acestui serviciu, in prezent suspendat din aceasta functie, intrucat acesta si-a exercitat in mod necorespunzator atributiile specifice functiei detinute.


1 Comentariu la Ar urma sa se ceara aviz de la CSM pentru arestarea lui Onea si Negulescu

  1. Popica

    Participa sondaje online platite
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro Inscrie-te aici, e gratuit si usor! https://bit.ly/27Y30zS


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!