Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Apocalipsa vine din cosmos

Apocalipsa vine din cosmos

Autor:

Acum ni s-a dezvăluit o noua variantă a Apocalipsei: astronomii indieni susțin că un virus provenind din Spațiu ar putea ucide toată omenirea.

 

o apocalipse  Apocalipsa vine din cosmos

S-a terminat cu focul căzut din cer, acum sfârşitul lumii e adus de un virus din spaţiu

Revista Science a anunțat că, potrivit unui studiu al cercetătorilor indieni, viața de pe Pământ ar putea dispărea într-un interval de două săptămâni. Astronomii din New Delhi au detectat recent un obiect spațial care nu apare în bazele de date ale NASA. Aceştia susţin că acest obiect poartă un virus care ar putea ucide omenirea. Potrivit acestora, viteza de răspândire a acestui virus este extrem de ridicată, astfel că sfârșitul lumii ar veni în curând, pe 23 decembrie. Cercetătorii nu explică sursa virusului și nici modul în care obiectul spațial va ajunge pe Pământ. Susţinătorii teoriilor conspirației anunță frecvent anumite date când va avea loc acest fenomen. Una dintre cele mai populare versiuni prevedea apocalipsa în 2012. Anul trecut, propagatorii teoriilor apocaliptice susţineau că, în 2017, Pământul se va ciocni cu planeta Nibiru, care este mai mare de zece ori, și că, în urma impactului, va fi distrus. Interesant este, însă, că un alt specialist, Daniel Rothman, geofizician şi matematician în cadrul Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT), spune că sfârșitul lumii ar veni abia peste aproape un secol. Acesta a studiat fenomenul extensiilor în masă, și susţine că următoarea apocalipsă se va întâmpla peste 83 de ani.


1 Comentariu la Apocalipsa vine din cosmos

  1. GIGI

    Astronomii indieni si alti oameni de ” stiinta” indieni sa inventeze mai intai stersul la cur dupa cacare si spalarea mainilor si apoi sa se ocupe de analize si predictii, medicina si IT pe baze de discriminare pozitiva.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!