AcasăNewsApelurile presedintelui - pentru membrii PSD si societatea civila

Apelurile presedintelui – pentru membrii PSD si societatea civila

Printre aspectele pe care a ales sa le transmita primul om in stat in cadrul declaratiilor facute de la Cotroceni, luni dupa-amiaza, dupa manifestarile din ultimele zile, din Piata Victoriei, se numara si cateva mesaje adresate direct social-democratilor, dar si reprezentantilor societatii civile.

„Fac pe aceasta cale un apel la membrii PSD sa ia foarte in serios protestele din aceste zile si sa inteleaga ca trebuie sa guverneze pentru oameni si nu impotriva lor”, a declarat Iohannis.

Cat priveste mesajul catre societatea civila, indemnul a fost sa nu se lase descurajata. „Lucrurile se pot schimba in bine (…) este foarte important ca societatea civila sa fie vie, vigilenta, sa se implice cu toata forta (…) acest apel nu este un apel la revolta, ci la responsabilitate, ci la implicare, doar impreuna putem schimb aceasta stare de lucru”, a mai spus liderul de la Cotroceni.

Iohannis a lansat, totodata, si un apel catre Opozitie, spunand ca „alternativa nu vine de la sine” si ca „sta si in mainile Opozitiei responsabilitatea de a asigura stabilitatea tarii”, afirmand ca „este nevoie de un dialog sustinut intre toate fortele de opozitie”.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger