AcasăNewsApelul sefei CSM. "Pentru redarea increderii cetatenilor in actul de justitie"

Apelul sefei CSM. „Pentru redarea increderii cetatenilor in actul de justitie”

Simona Marcu a iesit in fata presei si a transmis un mesaj, pe fondul aparitiei in presa a inregistrarilor in ceea ce multi considera a fi scandalul momentului, vizand DNA-ul. Dar si a apelului formulat de catre procurorul general, care ceruse conducerii Consiliului Superior al Magistraturii ” sa adopte o pozitie publica in apararea sistemului judiciar in fata acestor atacuri”.

Sefa Consiliul Superior al Magistraturii a facut, practic, un apel adresat institutiilor din sfera autoritatii judiciare. „Solicita tuturor institutiilor din sfera autoritatii judiciare ca, in limitele legale (…) si in respectul drepturilor tuturor persoanelor vizate sa urgenteze aceste proceduri pentru redarea increderii cetatenilor in actul de justitie si in organele abilitate sa-l infaptuiasca. (…) Ministerul Public, DNA si Inspectia Judiciara au in aceste imprejurari un rol deosebit de important. Ne exprimam increderea ca profesionalismul celor abilitati sa actioneze in aceste imprejurari poate compensa presunea mediatica a momentului”, a transmis Simona Marcu, judecatoarea aflata in fruntea CSM incepand cu ianuarie acest an.

sursa foto:captura video B1TV

153 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai lucrati la incredete e muci. Strangeti mucii faceti curat zdrobiti strangeti construiți . Vedem in ani. Ce o fi Doamne la elita DNA – SLOBODZIA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger