AcasăNews"Apel" al unei foste sefe PNL catre Toader: "sa nu declanseze o...

„Apel” al unei foste sefe PNL catre Toader: „sa nu declanseze o criza fara motiv in sistemul de justitie”

Cu cateva ore inainte ca ministrul Justitiei sa faca public, in fata presei, Raportul privind activitatea manageriala de la Directia Nationala Anticoruptie, Alina Gorghiu a transmis un mesaj public, prin intermediul unei retele de socializare, adresat chiar lui Tudorel Toader.

Fostul lider al Partidului National Liberal, actualmente senator de Timis, face referire si la pozitionarile avute de lideri ai PSD si ALDE pe marginea anuntului pe care opinia publica se asteapta sa il faca ministrul, in speta daca propune sau nu revocarea Laurei Kovesi de la sefia DNA. „Fac un apel catre Tudorel Toader sa nu declanseze o criza fara motiv in sistemul de justitie. Remarc ipocrizia liderilor PSD si ALDE care au transmis ca lasa intreaga raspundere asupra lui Tudorel Toader. (…) Remarc cat de ipocrita e pozitia liderilor PSD si ALDE care mimeaza faptul ca nu se implica in aceasta problema in conditiile in care stim toti care sunt obiectivele lor politice. De aceea, fac un apel la Tudorel Toader sa nu declanseze o criza in sistemul de justitie fara niciun motiv, propunand concluzii hazardate si masuri prin care se genereze dezbinare. Trebuie sa fie asteptate concluziile Inspectiei Judiciare si ale celorlalte structuri care ancheteaza situatia de la Ploiesti”, transmite, printre altele, Gorghiu, pe Facebook.

773 afisari

1 COMENTARIU

  1. Parasuta s-a deschis prea mult si acum pluteste in aere rarefiate si vanturile trase de fostul ei sustinator,de Bogdanel este vorba,actual mare sef la asa zisa banca a coloniei,sustinator ce a propulasat-o pe culmile politicii liberale,sau de liberinitate deplina,ajungand chiar presedinte/a de partid,a temporara,la.Fosta tiitoare,ca si raluca turcanca,se da mare comentator si haznalist politic,dar valoarea afirmatiilor este egala cu doi lei,cat face actualul ca valoare,cu toate ca s-au scumpit ouale ajungand la 1 leu bucatica.Nu se poate mentine titulatura de Colonie a romanicai decat cu actualii mercenari angajati ai stapanilor coloniei in frunte cu guvernatorul numit cu multe aparente ca ar fi fost ales bules.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger