AcasăNewsApartament blindat pentru Trump in Israel

Apartament blindat pentru Trump in Israel

Pentru a asigura securitatea presedintelui SUA in timpul vizitei in statul evreu, autoritatile au luat masuri extraordinare, in cadrul operatiunii ” Blue Shield”

Potrivit NBC, care ofera detalii cu privire la masurile speciale ale serviciilor de securitate, Donald Trump va fi cazat la hotelul King David, intr-un apartament de cinci stele blindat, capabil sa reziste la un atac cu lansatoare de grenade si unde o cazare de o noapte costa 5700 de dolari. Serviciile americane vor livra si instala in apartament si geamuri antiglont. Apartamentul va fi echipat si cu material ce permite supravietuirea ocupantilor in cazul unui atac cu gaze de lupta ”Chiar si daca ansamblul hotelului este distrus de o explozie, apartamentul prezidential va ramane intact, ocupantii putand suferi rani dar vor ramane in viata”, a declarat directorul hotelului. Locatia este supravegheata video non stop iar sistemele subterane de comunicatii vor fi controlate de roboti. Pentru a asigura securitatea presedintelui SUA, israelienii au lansat operatiunea ”Blue Shield, care implica 10.000 de politisti si agenti civili plus un impresionant numar de elicoptere. Toata hrana destinata lui Trump si familiei va fi testata anterior.

Sauditii, cu ochii pe Melania si Ivanka

Asteptat ieri sa pronunte un discurs despre Islam in Arabia Saudita, la Riyad toti ochii au fost indreptati catre sotia si fiica lui Trump, care au ajuns in regat fara sa poarte val. O alegere pe care a facut-o si Michelle Obama, in 2015. Sambata, cand au pus piciorul pe pamant saudit, Melania  si Ivanka au ales vestimentatii care sa acopere cat mai mult corpul, in conformitate cu rigorile islamului, dar val ioc. Michelle fusese aplaudata pentru ca nu a purtat val dar Donald Trump a atacat-o atunci: ”Numeroase persoane spun ca a fost minunat ca doamna Obama a refuzat sa-si acopere capul dar ei (sauditii) au fost insultati. Si asa avem destui dusmani”. Dar ce mai conteaza cand te intorci in SUA cu peste 380 de miliarde de dolari, contracte semnate cu Arabia Saudita?

author avatar
Tudor Borcea
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger