Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Apartament blindat pentru Trump in Israel

Apartament blindat pentru Trump in Israel

Autor:

Pentru a asigura securitatea presedintelui SUA in timpul vizitei in statul evreu, autoritatile au luat masuri extraordinare, in cadrul operatiunii ” Blue Shield”

 

melania 720x480 Apartament blindat pentru Trump in IsraelPotrivit NBC, care ofera detalii cu privire la masurile speciale ale serviciilor de securitate, Donald Trump va fi cazat la hotelul King David, intr-un apartament de cinci stele blindat, capabil sa reziste la un atac cu lansatoare de grenade si unde o cazare de o noapte costa 5700 de dolari. Serviciile americane vor livra si instala in apartament si geamuri antiglont. Apartamentul va fi echipat si cu material ce permite supravietuirea ocupantilor in cazul unui atac cu gaze de luptahotel 720x476 Apartament blindat pentru Trump in Israel ”Chiar si daca ansamblul hotelului este distrus de o explozie, apartamentul prezidential va ramane intact, ocupantii putand suferi rani dar vor ramane in viata”, a declarat directorul hotelului. Locatia este supravegheata video non stop iar sistemele subterane de comunicatii vor fi controlate de roboti. Pentru a asigura securitatea presedintelui SUA, israelienii au lansat operatiunea ”Blue Shield, care implica 10.000 de politisti si agenti civili plus un impresionant numar de elicoptere. Toata hrana destinata lui Trump si familiei va fi testata anterior.

Sauditii, cu ochii pe Melania si Ivanka

Asteptat ieri sa pronunte un discurs despre Islam in Arabia Saudita, la Riyad toti ochii au fost indreptati catre sotia si fiica lui Trump, care au ajuns in regat fara sa poarte val. ivanka 720x480 Apartament blindat pentru Trump in IsraelO alegere pe care a facut-o si Michelle Obama, in 2015. Sambata, cand au pus piciorul pe pamant saudit, Melania  si Ivanka au ales vestimentatii care sa acopere cat mai mult corpul, in conformitate cu rigorile islamului, dar val ioc. Michelle fusese aplaudata pentru ca nu a purtat val dar Donald Trump a atacat-o atunci: ”Numeroase persoane spun ca a fost minunat ca doamna Obama a refuzat sa-si acopere capul dar ei (sauditii) au fost insultati. Si asa avem destui dusmani”. Dar ce mai conteaza cand te intorci in SUA cu peste 380 de miliarde de dolari, contracte semnate cu Arabia Saudita?hotel3 720x386 Apartament blindat pentru Trump in Israel hotel1 720x386 Apartament blindat pentru Trump in Israel hotel2 720x446 Apartament blindat pentru Trump in Israel    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!