Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Apare sau nu “Cucuveaua” in dosarul “Black Cube”? Raspunsul sefului DIICOT

Apare sau nu “Cucuveaua” in dosarul “Black Cube”? Raspunsul sefului DIICOT

Autor:

In conditiile in care nu au fost putini cei care s-au intrebata daca deja celebra adresa de mail “cucuveaua mov” ar figura pe lista celor “spionate”, Daniel Horodniceanu a lamurit cum stau lucrurile.

 

horod 350x233 Apare sau nu Cucuveaua in dosarul Black Cube? Raspunsul sefului DIICOTAsadar, o data ce afirmatiile deputatului Ghita au dat nastere la tot soiul de interpretari, procurorul-sef al DIICOT a anuntat ca adresa “secreta”, presupus a fi fost folosita de catre actuala sefa a DNA-ului pentru a trimite mail-uri cu caracter neoficial, privat – nu figureaza in cauza aflata in investigarea procurorilor Antimafia. “Pana in prezent, adresa de e-mail mentionata de dumnealui (de Sebastian Ghita-n.r) nu apare in dosarul <<Black Cube>>. Implicarea domnului Ghita este la nivel de martor, pana in acest moment”, a subliniat Horodniceanu.

Totodata, seful DIICOT a anuntat ca dosarul in cauza e in lucru, ca sunt mai multe piste luate in calcul si ca nu au fost persoane noi puse sub acuzare.

Sebastian Ghita s-a prezentat, in urma cu doar cateva zile, la sediul DIICOT, mentionand ca a dat declaratii in dosarul amintit.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!