AcasăNewsApa si gheata fac probleme in Bistrita. Gospodarii inundate, la fel si...

Apa si gheata fac probleme in Bistrita. Gospodarii inundate, la fel si curtea unei scoli

Dupa zapada, inundatii. Incalzirea vremii a cauzat topirea zapezii si a blocurilor de gheata, astfel ca au aparut probleme cu cresterea debitelor cursurilor de apa.

Specialistii de la Situatii de Urgenta din Bistrita fac, de doua zile deja, eforturi sustinute pentru a le veni in ajutor locuitorilor de pe raza judetului aflat, asemeni altor cinci, sub un Cod Galben de inundatii, avertizarea fiind valabila de vineri dupa-amiaza si pana duminica la ora 16.
Din cate rezulta din cele mai recente informatii facute publice din directia ISU Bistrita, s-a intervenit atat in cazul unui drum judetean (DJ 172) inundat pe o portiune de o jumatate de kilometru, la intrarea in localitatea bistriteana Zagra, cat si pentru inlaturarea unei bucati de gheata care a inundat 16 gospodarii din Zebra, dar si curtea scolii din localitatea ultim mentionata, doua terenuri de sport si un parc.
Inca de sambata dimineata, pompierii militari fac eforturi pentru ca, ajutati de motopompe, sa scoata apa din curtile si beciurile caselor inundate.

sursa foto/video: ISU Bistrita
author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger