AcasăNewsApa PDL trece la Ungureanu, pietrele grele raman cu Videanu

Apa PDL trece la Ungureanu, pietrele grele raman cu Videanu

Crearea unui nou pol de dreapta sub conducerea lui Razvan Ungureanu va duce la scindarea PDL. O spun chiar democrat-liberalii, care sustin ca premierul isi va selecta cu mare grija locotenentii.

Razvan Ungureanu nu accepta sa fie pus in umbra de alti politicieni

Liderasi de mana a doua, figuri curate, necompromise, dar care nu conteaza prea mult in ecuatia politica, ”reformisti”. Asa arata recrutii PDL care vor pune umarul, alaturi de Razvan Ungureanu, la formarea noii miscari de dreapta. Constructie politica in care greii democrati nu se vor mai regasi, pentru simplu motiv ca actualul premier nu concepe ca autoritatea lui sa fie umbrita de un alt personaj puternic.

Adriean Videanu va trebui sa aduca PDL-ul pe linia de plutire

In consecinta, surse democrat-liberale sustin ca, odata lansat proiectul Ungureanu, de actualul PDL se va alege praful. ”Nucleul dur, format din democratii cu state vechi, va ramane, la conducerea partidului urmand sa vina Adriean Videanu. Oportunistii vor trece, evident, de partea lui Razvan Ungureanu”, ne-au mai declarat sursele cu pricina, precizand ca despre situatia critica in care a ajuns PDL s-a discutat, marti seara, chiar la Palatul Cotroceni, fara a se ajunge insa la un consens.

Primele gloante

Conflictul deschis dintre vedetele PDL si Mihai Razvan Ungureanu  este confirmat de recentul atac lansat de senatorul bihorean Petru Filip (omul de incredere al lui Vasile Blaga) la adresa sefului Executivului. Concret, acesta a declarat ca premierul a esuat ca manager, acuzandul chiar ca isi bate joc de romani.  „Nu este admisibil sa spui ca de la 1 iunie vei mari salariile, ca se pot identifica resurse pentru ca oamenilor sa li se reintregeasca salariile si apoi, la cateva zile distanta, sa afirmi cu nonsalanta ca nu a promis nimeni ca salariile vor fi reintregite”, a afirmat senatorul PDL, atatand si ca joaca prim-ministrului de-a proiectele politice  reprezinta  o alta dovada de lipsa de coerenta.

author avatar
Adelina Ionicel
911 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger