AcasăNewsAnuntul Parchetului General. Plangere penala privind situatia de la DNA Ploiesti

Anuntul Parchetului General. Plangere penala privind situatia de la DNA Ploiesti

Pe fondul prezentarii inregistrarilor difuzate de un post TV de stiri, dar si a reactiilor aparute  in spatiul public pe acest subiect, Parchetul General face o serie de precizari, la o zi dupa ce se afla ca Inspectia Judiciara s-a autosesizat in aceasta cauza.

In sensul in care Pparchetul de pe langa Inalta Curte anunta ca se fac verificari, urmare a unei plangeri penale depuse in acest caz. „Sectia de urmarire penala si criminalistica efectueaza cercetari intr-o cauza penala constituita ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale si care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media”, se anunta intr-un comunicat al Ministerului Public.

De asemenea, se aminteste si faptul ca in cazul de fata si IJ-ul verifica unele aspecte. „Totodata, Inspectia Judiciara – din oficiu si la solicitarea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii – efectueaza verificari prealabile pentru a stabili daca exista indicii privind savarsirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleasi aspecte”, transmit oficialii Parchetului condus de Augustin Lazar, dupa aparitia inregistrarilor difuzate de Antena3.

sursa foto: Facebook

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger