Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anuntul Parchetului General. Plangere penala privind situatia de la DNA Ploiesti

Anuntul Parchetului General. Plangere penala privind situatia de la DNA Ploiesti

Autor:

Pe fondul prezentarii inregistrarilor difuzate de un post TV de stiri, dar si a reactiilor aparute  in spatiul public pe acest subiect, Parchetul General face o serie de precizari, la o zi dupa ce se afla ca Inspectia Judiciara s-a autosesizat in aceasta cauza.

 

15697487 1044958172293706 1730248509057478319 n parchet 350x232 Anuntul Parchetului General. Plangere penala privind situatia de la DNA PloiestiIn sensul in care Pparchetul de pe langa Inalta Curte anunta ca se fac verificari, urmare a unei plangeri penale depuse in acest caz. “Sectia de urmarire penala si criminalistica efectueaza cercetari intr-o cauza penala constituita ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale si care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media”, se anunta intr-un comunicat al Ministerului Public.

De asemenea, se aminteste si faptul ca in cazul de fata si IJ-ul verifica unele aspecte. “Totodata, Inspectia Judiciara – din oficiu si la solicitarea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii – efectueaza verificari prealabile pentru a stabili daca exista indicii privind savarsirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleasi aspecte”, transmit oficialii Parchetului condus de Augustin Lazar, dupa aparitia inregistrarilor difuzate de Antena3.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!