Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anuntul magistratilor in legatura cu dosarul “Referendumul”. Liviu Dragnea inca nu a scapat de emotii!

Anuntul magistratilor in legatura cu dosarul “Referendumul”. Liviu Dragnea inca nu a scapat de emotii!

Autor:

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul “Referendumul”, Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, a fost audiat, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

LIVIU DRAGNEA Anuntul magistratilor in legatura cu dosarul Referendumul. Liviu Dragnea inca nu a scapat de emotii!

De altfel, magistratii ar fi trebuit sa dea si un verdict in acest dosar dar, din cauza complexitatii acestuia, luarea unei decizii s-a amanat pentru 15 mai.

Ministrul dezvoltarii este acuzat ca a comis mai multe infractiuni prin care ar fi incercat sa fraudeze referendumul organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Procurorii sustin ca Liviu Dragnea ar fi pus bazele unor actiuni de turism electoral si ar fi fraudat mai multe documente oficiale pentru a obtine foloase necuvenite.

In schimb, Liviu Dragnea sustine ca este nevinovat, dar spune ca are in continuare emotii si ca se teme ca actul de justitie va fi influentat.

“Sunt absolut convins de nevinovatia mea si consider ca nici instanta nu a identificat probe serioase. Am credinta ca actiunile mele au respectat legile tarii. Am adus argumente si probe pentru a fi achitat. Am evitat sa discut pe seama acestui subiect, spre deosebire de altii, care continua sa faca presiuni asupra justitiei”, a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!