AcasăNewsAnuntul MAE dupa decesul romancei ranite in atacul de la Londra

Anuntul MAE dupa decesul romancei ranite in atacul de la Londra

Informatia zguduitoare despre moartea Andreei, constanteanca ranita grav in timpul atacului de la Londra, din urma cu doua saptamani, si-a gasit confirmare si din directia Ministerului de Externe.

Martorii s-au grabit sa le sara in ajutor ranitilor, la momenntul atacului de acum doua saptamani

Oficialii MAE „anunta cu profund regret decesul cetateanului roman ranit grav in urma atacului produs in data de 22 martie 2017 la Londra”, transmit condoleante familiei greu incercate de aceasta pierdere si mentioneaza, printre altele, ca „ministerul Afacerilor Externe este pregatit sa suporte costurile aferente repatrierii trupului neinsufletit din fondul de urgenta aflat la dispozitia ministrului afacerilor externe”.

Plecarea dintre cei vii a romancei venite la Londra intr-o scurta vacanta cu iubitul ei a facut, vineri, inconjurul presei britanice. De altfel, cazul Andreei a fost urmarit indeaproape de jurnalistii din Regatul Unit inca de cand constanteanca a ajuns la spital, in stare grava, dupa ce a avut nesansa sa se afle in calea masinii atacatorului, pe podul Westminster, si aruncata in apa Tamisei in urma impactului.

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger