Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anuntul MAE despre accidentul in care au murit 3 romani, in Ungaria

Anuntul MAE despre accidentul in care au murit 3 romani, in Ungaria

Autor:

Oficialii Ministerului de Externe transmit ca reprezentantii Consulatului General al Romaniei in orasul ungar Gyula au facut deja demersuri pe langa autoritatile locale, pentru a afla date suplimentare despre accidentul caruia i-au cazut victime mai multi romani.

 

maesediu Anuntul MAE despre accidentul in care au murit 3 romani, in UngariaSe confirma ca sunt 3 morti si 6 raniti – acestia din urma fiind internati la spitalele din apropierea zonei in care s-a produs accidentul. Dar si faptul ca toti cei 9 conationali se aflau intr-un microbuz care venea catre Romania, insa, reprezentantii Ministerului de Exeterne spun ca pana la momentul remiterii precizarii de presa pe acest subiect “circumstantele in care s-a produs accidentul nu au fost clarificate”.

Nu in ultimul rand, se mentioneaza faptul ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Gyula au mers deja atat la locul accidentului, cat si la unitatile medicale, si ca sunt gata sa acorde asistenta consulara, in cazul in care se solicita acest lucru.

Cititi si: Trei romani au murit, in Ungaria. Alti sase, raniti in acelasi accident    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!