AcasăNewsAnuntul DIICOT despre Emma Zeicescu si Claudiu Popa. Reactie de la TVR

Anuntul DIICOT despre Emma Zeicescu si Claudiu Popa. Reactie de la TVR

Emanuela (Emma) Zeicescu, realizator TVR, si Claudiu Popa, jurnalist la Realitatea TV, sunt urmariti penal pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Precizari cu privire la cazul celor doi jurnalisti au oferit, joi, procurorii DIICOT, intr-un comunicat, pe care il redam in cele ce urmeaza, integral:

„Urmare a comunicatului din data de 14.09.2018 http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/2457-comunicat-de-presa3-14-09-2018  si a informatiilor aparute in spatiul public,  Biroul de informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

Prin ordonanta din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrala au dispus  efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin, pentru savarsirea infractiunii de detinere, fara drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, fapta prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicata.

In fapt s-a retinut ca  la data de 11.08.2018,  in timp ce se aflau pe razalocalitatii Buftea, la intrarea in spatiul unde se desfasura un festival de muzica, suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin au detinut, fara drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv doua tigarete confectionate artizanal ce contineau cannabis in amestec cu tutun.

Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.”

Primele precizari de la TVR

Totodata, e de mentionat faptul ca din directia televiziunii unde lucreaza la momentul de fata Emma Zeicescu (la randul ei fost realizator la RealitateaTV) s-au facut primele precizari, in sensul in care s-a anuntat ca Societatea Romana de Televiziune nu a fost instiintata oficial in legatura cu ancheta derulata de DIICOT in ceea ce o priveste pe jurnalista. „Emma Zeicescu nu are raporturi de munca cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil. SRTv a luat la cunostinta din presa despre pozitia oficiala a DIICOT exprimata prin purtatorul de cuvant al acestei institutii referitoare la cazul mentionat. SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne”, transmit, totodata, reprezentantii TVR, citati de Agerpres.

In ianuarie acest an, Emma Zeicescu anunta despartirea de Claudiu Popa. Cei doi au avut o relatie de cativa ani si sunt parintii unui baiat.

sursa foto: femeia.ro

author avatar
Andrei Coman
1.080 afisari

2 COMENTARII

  1. DIICOT , ar trebui să precizeze în ce fază se află și dosarele lui Bădiță , și Angi Șerban , haștagiștii care au recunoscut public că au deținut , și folosit droguri de risc, și nu două tigarete , ci 15.

  2. Numitor comun, Digi 24, Realitatea TV, Ditza, Angi Serban, Ema Zeicescu, Claudiu Popa, Oreste Teodorescu, #rezistent =Drogangii. Dar „Mari formatori de opinie și ultrademocrati „!
    Piei Satana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger