Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anunt inaintea Congresului PSD: Toate candidaturile au fost aprobate

Anunt inaintea Congresului PSD: Toate candidaturile au fost aprobate

Autor:

S-au risipit emotiile si s-au linistit, cel putin aparent, apele inaintea Congresului de maine, odata ce in cadrul Comitetului Executiv National al PSD-ului, incheiat in urma cu scurta vreme, s-au validat absolut toate candidaturile celor care aspirau la o functie de conducere in partid, adica si ale celor care “nu indeplineau toate conditiile”.

 

dragnea 2 1 Anunt inaintea Congresului PSD: Toate candidaturile au fost aprobateUn anunt in acest sens a fost facut de catre Liviu Dragnea. “Avem 24 de candidati aprobati, toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze vor fi trecuti pe buletinele de vot”, a lamurit liderul PSD, dupa ce a mentionat ca s-au validat inclusiv candidaturile Ecaterinei Andronescu si ale lui Nicolae Banicioiu, Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu.

Va amintim ca la congresul din 10 martie se vor alege presedintele executiv, vicepresedintii, dar si secretarul general al PSD-ului.


1 Comentariu la Anunt inaintea Congresului PSD: Toate candidaturile au fost aprobate

  1. cobe

    Astia sunt cetatenii din romanica,vor toti functii cat mai mari si daca se poate fara eforturi,doar prin jonglerii politice.Priviti-i cum fac spume atunci cand isi pierd o functie inalta,parca ar fi de neanlocuit si vor sa stea pe functie pana la moarte si dincolo de ea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!