AcasăNewsAnunț de participare la procedura de achiziții publice

Anunț de participare la procedura de achiziții publice

DENISSON ENERGY SRL cu sediul social in Șelimbăr, Aleea Monumentului, nr.1, județul Sibiu, invită operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publică competitivă pentru atribuirea contractului de servicii de proiectare necesare elaborarii documentației tehnice –  fazele CU+DTAC+PT+DTOE+DDE, în scopul realizării a nouă stații de alimentare  cu gaz natural comprimat pentru vehicule.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului “CNG ROMANIA: Implementarea primei rețele de stații de alimentare cu carburant de-a lungul coridoarelor retelei centrale”, finanțat din fonduri europene prin Mecanismul Interconectarea Europei. Durata contractului: 32 luni . Locul de prestare al serviciilor: Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr.10 și la sediul furnizorului.

Ofertele se redacteaza in limba română, se pot transmite prin poştă/curier rapid, email sau prin depunere directă la adresa Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr.10, email office@antares-group.ro, pana la data de 06.05.2017, ora 12.  Prețul ofertelor va fi exprimat în RON.

Documentația de atribuire și detalii suplimentare se pot obtine la adresa Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr.10, persoana de contact: Daniela Matei: email: office@antares-group.ro, Tel: 0250734161.

author avatar
National
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger