Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Anunt de la CFR Calatori despre circulatia trenurilor in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. LISTA TRENURILOR ANULATE

Anunt de la CFR Calatori despre circulatia trenurilor in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. LISTA TRENURILOR ANULATE

Autor:

Urmeaza o minivacanta, intre Sfantul Andrei si Ziua Nationala, in care multi romani au zile libere.

 

13466403 1803732166521666 5379903470764627609 n tren 720x405 Anunt de la CFR Calatori despre circulatia trenurilor in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. LISTA TRENURILOR ANULATEIn cazul in care va numarati printre ei si aveti in plan sa folositi trenurile ca mijloc de transport, aflati ca reprezentantii CFR Calatori au transmis ca adapteaza capacitatea de transport in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. In sensul in care au ales ca in unele cazuri sa suplimenteze trenurile aflate in parcurs, in altele sa anuleze garnituri.

Concret, CFR Calatori a anuntat, joi, ca “sunt suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii in limita parcului de material rulant disponibil” si ca unele trenuri sunt anulate “pe rutele pe care traficul este redus substantial in zilele libere din perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, pasagerii putand circula cu celelalte trenuri din graficul de circulatie”. Din lista facuta publica de compania de transport feroviar rezulta ca sunt 18 trenuri anulate: VEZI AICI.

Cat despre programul agentiilor de voiaj in perioada mentionata, CFR Calatori transmite ca “vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Punctul de lucru din Aeroportul Otopeni va fi deschis in cele 2 zile in intervalul orar 08:00-20:00. Restul agentiilor vor fi inchise”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!