AcasăNewsAntonescu: USL merge mai departe. Este varianta ce poate schimba puterea corupta...

Antonescu: USL merge mai departe. Este varianta ce poate schimba puterea corupta si abuziva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in urma cu putin timp  ca, dupa alegerile partiale desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute in Neamt si Maramures, USL si-a dovedit rostul si functionalitatea. In opinia sa, USL este singura varianta capabila sa schimbe puterea corupta si abuziva.

USL merge inainte, tragand si concluziile mai putin placute din aceste alegeri care tin de dificultatea luptei cu cineva care mituieste pe fata, care nu respecta regulile, care implica institutiile statului in acest joc. In mare masura, inclusiv alegerile de ieri, ne sporesc increderea ca aceasta este varianta in care vom putea schimba aceasta putere corupta si abuziva„.

Si liderul PSD, Victor Ponta, considera ca nu exista alternativa la USL. Ponta si-a felicitat candidatul care a castigat alegerile „in conditii extrem de dificile”.

USL castiga la Maramures, iar PDL la Neamt

Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.

La Colegiul uninominal 6 Neamt, castigator este candidatul PDL Adrian Radulescu.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger