AcasăNewsAntonescu: USL, cea mai complicata alianta de pana acum. E un...

Antonescu: USL, cea mai complicata alianta de pana acum. E un spatiu de competitii marturisite sau nu

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca in opinia sa in USL este „mai complicat” decat in Alianta DA, explicand ca e vorba de „doua partide care trebuie sa echilibreze discursul intre stanga si dreapta”.

Crin Antonescu

„Foarte confortabil nu esti niciodata intr-o alianta pentru ca un partid, dincolo de lucrurile care ii asociaza pe oamenii respectivi, este un spatiu de competitii marturisite sau nu, e un ghem de tensiuni. E mai complicata alianta de acum decat oricare alta. Eu am si experienta Conventiei Democratice. (…) Nu ai aceeasi optica atunci cand esti seful unui partid, cu atunci cand nu esti. In alianta DA nu eu eram liderul PNL, nu purtam responsabilitatea acelei constructii, acum sunt si o port, e o diferenta de perceptie. Cred ca e mai complicat acum, sunt doua partide care trebuie sa echilibreze discursul intre stanga si dreapta”, a declarat Crin Antonescu, la B1TV.

Intrebat daca PNL-ul este „la remorca” PSD-ului in USL, conform unor sondaje, Antonescu a raspuns: „Nu cred ca se poate vorbi altfel decat despre o alianta paritara, nu avem pentru PNL sau PSD un element care sa poate fi numit ‘motorul’, PSD are mai multi parlamentari, primari si 16 consilii judetene si noi doar 5, alianta si discursul ei este echilibrat intre cele doua identitati doctrinare. Sunt fapte. De asemenea, are doi copresedinti, care sunt in perfecta pozitie de egalitate”.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger