AcasăNewsFurtuna in PNL! Antonescu, ultimatum pentru Tariceanu: "Sa se decida daca mai...

Furtuna in PNL! Antonescu, ultimatum pentru Tariceanu: „Sa se decida daca mai vrea in PNL”

Liderul liberal Crin Antonescu i-a dat, sambata, un ultimatum lui Tariceanu, cerandu-i sa se decida daca mai ramane sau nu in PNL. Totodata, Antonescu a spus, intr-o conferinta de presa, ca el nu sustine excluderea fostului premier, ceruta de unii lideri ai partidului.

„Aceia dintre noi care au ajuns in situatia de marionete ale lui Traian Basescu sa se decida daca mai doresc sa reprezinte si sa faca parte din PNL„, a declarat Antonescu.

Referitor la recentele declaratii ale lui Tariceanu, in care acesta propunea ca desemnarea candidatului PNL la Presedintie sa se faca printr-un scrutin intern, Antonescu a precizat: “Nu am niciun fel de problema in ceea ce priveste PNL, sa facem si alegeri primare, sau ce doreste domnul Tariceanu. Putem face orice. Nu putem sa acceptam insa ca unul sau altul dintre noi sa calce in picioare, sa iroseasca buna parte din munca a zeci de mii de liberali, oameni care au construit cu multa dificultate actuala statura a PNL in administratia locala, in Guvern, in constiinta publica propunandu-ne un singur lucru, sa nu avem nimic, sa desfiintam tot ceea ce avem, sa facem alegeri primare intr-un an si jumatate. Dar de ce sa nu le facem acum?”.

Antonescu spune ca gaseste „intristator” faptul ca un membru al PNL face declaratii care afecteaza imaginea PNL-ului. „Mi se pare intristator faptul ca cineva care nu candideaza la Congres, nu a candidat pentru un post de ministru, care nu a candidat la conducerea unui grup parlamentar, care nu foloseste circuitele competitionale ale partidului, discutiile deschise si permanente ale forurilor partidului in care este membru pentru a putea propune,  candida sau critica face declaratii de natura evident sa afecteze pozitia PNL, imaginea PNL si imaginea USL”, a declarat Antonescu.

„Ceea ce spun insa, cu excluderi sau fara -nu sustin asemenea propunere -, acest partid are dreptul la stabilitate si la seriozitate. Inseamna si o asociere care are o anumita coerenta”, a mai spus Antonescu.

Presedintele PNL a subliniat, odata in plus, necesitatea organizarii Congresului, in care sa fie dezbatute si stabilite toate problemele din partid.

author avatar
eNational
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger