AcasăNewsAntonescu: "Sper ca domnul Chiliman sa nu isi dea demisia!"

Antonescu: „Sper ca domnul Chiliman sa nu isi dea demisia!”

Crin Antonescu

Crin Antonescu spera ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, sa nu isi dea demisia din partid, pentru ca nu are un motiv si a aratat ca asteapta o clarificare din partea acestuia pe acest subiect.

Crin Antonescu

„In orice partid serios, deci si in PNL, o decizie o data luata (…) se respecta, nu se mediaza, nici macar cu domnul Quintus sau cu domnul Ionel Bratianu, daca ar aparea prin spiritism. Este o decizie care s-a luat si se respecta. Sper ca domnul Chiliman sa nu isi dea demisia pentru ca nu are de ce”, a declarat Crin Antonescu. Potrivit liderului PNL, nu a fost pusa in discutie niciodata candidatura lui Andrei Chiliman la primaria Sectorului 1.

Antonescu a aratat ca nu a raspuns la niciuna dintre afirmatiile facute de Andrei Chiliman la adresa sa, dupa decizia luata luni de conducerea PNL. Antonescu a subliniat insa ca declaratiile lui Chiliman sunt „violente, nepermise, inacceptabile intr-un partid aflat in campanie electorala”.

„Eu astept de la domnul Chiliman, si nu astept eu ci partidul, o clarificare. Deci, ipoteza asta a demisiei sper ca a fost o vorba spusa la manie, (…) indiferent cu cine s-ar consulta, cu seniorii, cu vecinii, cu familia”, a mai declarat Crin Antonescu.

author avatar
Ciprian Purice
106 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot Antonescu spune ca asteapta o clarificare de la Chiliman?!Prima data ar trebui sa ne clarifice el de cel-a demis si dupa sa aiba pretentii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger