AcasăNewsAntonescu, senator prin simulare

Antonescu, senator prin simulare

Dupa ce Robert Negoita i-a garantat ca-l scoate senator, Crin Antonescu si-a anuntat candidatura in sectorul 3

”Expulzat” de Andrei Chiliman din sectorul 1, liderul PNL Crin Antonescu a decis sa candideze in sectorul 3 in colegiul in care a fost ales senator Vasile Blaga in 2008.

Dupa ce Robert Negoita i-a garantat ca-l scoate senator, Crin Antonescu si-a anuntat candidatura in sectorul 3

Desi toata suflarea liberala dadea ca sigura candidatura lui Antonescu in sectorul 6, pastorit de tovarasul lui de suflet, Rares Manescu, liderul PNL a virat-o brusc spre sectorul 3.  ”Eu ma duc intr-un sector mai mare pentru ca socotesc ca e de datoria unui sef de partid sa se bata in sectorul mare si ma duc anume in sectorul domnului Blaga, in speranta ca, uite, vom putea sa facem o confruntare frumoasa. Am putea sa nu luam nici unul dintre noi mandatul, dar ar fi o confruntare, doi lideri de partid in miezul Bucurestiului pe un colegiu mare, politic. Asa ca ma duc la sectorul 3”, si-a motivat Crin Antonescu alegerea.

Dincolo de declaratia siropoasa, gurile rele din PNL sustin ca liderul liberal s-a orientat catre sectorul 3 dupa ce primarul Robert Negoita i-ar fi garantat ca va castiga colegiul. Ce-i drept, Antonescu nu se increde foarte mult in talentele si capacitatea organizatorica a lui Negoita, dar i-au facut cu ochiul rezultatele obtinute in urma simularilor realizate cu un soft special. Simulari care arata clar ca, indiferent de procent, peste sau sub 50%, colegiul respectiv va reveni USL. Asa se explica de ce Antonescu, obisnuit deja sa iasa parlamentar fie cu ajutorul listei (deputat de Tulcea ), fie prin redistribuire (senator de Bucuresti),  a preferat un colegiu sigur in sectorul 3, decat unul in care ar fi trebuit sa faca o campanie reala.

author avatar
Adelina Ionicel
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger