AcasăNewsAntonescu ramane in afara podiumului prezidentiabililor

Antonescu ramane in afara podiumului prezidentiabililor

Lider al PNL si candidat al USL la viitoarele alegeri prezidentiale, Crin Antonescu ocupa abia locul patru in topul increderii romanilor.

CRIN ANTONESCU - Un prezidentiabil intrecut de alti trei politicieni

Intrat pe un trend descendent dupa incercarea de demitere a lui Traian Basescu, liderul liberal a reusit, conform ultimului sondaj de opinie realizat de CSOP, sa recupereze doua procente dupa alegerile din decembrie.

VICTOR PONTA - Continua sa fie politicianul preferat de romani

Din pacate pentru prezidentiabilul declarat al USL, de o crestere identica s-au bucurat si principalii sai competitori in ochii romanilor: Victor Ponta si Sorin Oprescu. Care il depasesc pe amicul liberal cu sase procente (premierul), respectiv trei (primarul general).

SORIN OPRESCU - Se mentine pe o pozitie fruntasa in top

Concret, Ponta este creditat cu 29%, Oprescu cu 26, iar Antonescu cu 23 de procente. Seful liberalilor nu se alege insa nici macar cu bronzul, care-i revine de fapt lui Sorin Oprescu din moment ce pe locul doi, dupa Ponta, este guvernatorul Mugur Isarescu: 27 de procente.

Chiar daca succesul pe care il are Victor Ponta nu are cum sa fie pe placul liberalilor, tensiunile pe tema nu afecteaza viitorul imediat al USL. Cu totul altfel vor sta insa lucrurile anul viitor cand, daca sondajele vor indica aceeasi ierarhie, mai mult ca sigur pesedistii le vor explica liberalilor, in frunte cu Antonescu, ce mare deosebire exista intre un candidat de top si unul care ocupa locul patru atunci cand vrei sa castigi alegerile.

author avatar
Simona Badulescu
975 afisari

3 COMENTARII

  1. Noaptea mintii… Adica Ponta sau Isarescu presedinte? Ce-i prostia asta? Unul va ramane premier, altfel isi pierde increderea (sondajul asta masoara), iar Isarescu ramane la Banca Nationala. Mai ramane Oprescu , insa el e prost vazut in Ardeal. Ardealul nu va vota un pesedist. Plus, voi analizati sondajul CSOP al PDL?

  2. Pana la prezidentiale o sa cada rau Ponta si-o sa traga dupa el intreg PSD. Si am votat cu el dar cu fiecare zi ce trece constat ca am gresit, desi nu aveai ce sa alegi. Nu are masuri de relansare a economiei si mai mult de-atat, am citit ca vrea sa reintroduca impozitul forfetar al lui Boc; repet ce am mai scris cu mult timp in urma, singurul care ar scoate tara din criza si ar relansa economia este Tariceanu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger