AcasăNewsAntonescu prinde curaj la Teleorman

Antonescu prinde curaj la Teleorman

Prezidentiabilul Crin Antonescu este convins ca romanii il vor trimite la Cotroceni, dar nu are curaj sa candideze intr-un sector al Capitalei.

Manat probabil de un presentiment, Crin Antonescu a vizitat Teleormanul in timpul campaniei pentru localele din primavara

Obligat sa plece din sectorul 1 dupa inrautatirea relatiilor dintre el si primarul Andrei Chiliman, Crin Antonescu a ales sectorul 3, unde pesedistul Robert Negoita s-a jurat ca-l scoate senator. In pofida garantiilor date de primarul de la 3, seful liberalilor a virat-o brusc in Teleormanul pastorit de Liviu Dragnea. Pesedist si el, dar de alt calibru decat Negoita, dovada prezenta record la referendumul de suspendare inregistrata in judetul cu pricina. Convins ca aici va prinde un mandat din prima, fara redistribuire (calea prin care a ajuns senator in 2008), Antonescu s-a oplosit definitiv in ograda lui Dragnea. Care s-a declarat bucuros nevoie mare de o asa onoare, chiar daca majoritatea comentariilor facute pe tema vizeaza doar teama liderului PNL de a nu esua rusinos in cursa parlamentara, taman inainte de a le cere romanilor sa-l voteze presedinte.

Ca sa-si croiasca Antonescu drum la Cotroceni, Ponta trebuie sa ramana la Guvern

Odata linistit in privinta viitorului sau parlamentar, Antonescu si-a regasit elocinta si, din strafundurile Teleormanului, il ameninta din nou cu suspendarea pe Traian Basescu: ”Daca il refuza pe Ponta (nu-l desemneaza premier – n.r.), se declanseaza procedura de suspendare”. Avertismentul pare a avea legatura cu zvonurile referitoare la o posibila dislocare post-electorala a lui George Maior de la SRI la Palatul Victoria, operatiune care l-ar lasa pe Ponta liber de contract, deci liber si sa candideze la Presedintie, asa cum, fara niciun dubiu, isi doresc toti pesedistii. De aici si vehementa lui Antonescu, care stie ca, odata ratate viitoarele prezidentiale, baba cu colaci nu va mai trece in veci pe strada lui, oriunde va domicilia politic: in Bucuresti sau in Teleorman.

SIE, condus de un ”frivol”

Pornit in continuare pe fostul sau coleg liberal, actualul sef SIE Teodor Melescanu, Crin Antonescu il acuza pe acesta din urma ca da raspunsuri ”frivole” la intrebarile referitoare la lipsa de reactie a Serviciului de Informatii Externe in timpul crizei din vara. ”Eu nu i-am cerut ceva domnului Melescanu, iar raspunsul ca nu e o agentie de PR e un raspuns frivol pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane. (…) Dar cine i-a cerut servicii de PR domnului Melescanu? Incercarea de a-i informa pe liderii europeni, evident, la nivelul de informatii al unui serviciu, nu la nivelul de informatii al presei sau al declaratiilor politice, nu cred ca era o actiune de PR, ci o actiune de informare”, si-a varsat Antonescu paraponul pe Melescanu.

author avatar
Simona Badulescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger