AcasăNewsAntonescu: PNL este in mare pericol

Antonescu: PNL este in mare pericol

Crin Antonescu pe vremea USL-ului, cand inca nu stia ca pe la spatele lui Victor Ponta se lasa santajat la greu

Fostul lider liberal spune ca PNL se afla la rascruce: ori se schimba radical si incepe din nous a conteze pe scena politica, ori o tine tot asa si va sfarsi ”cumparat” de cineva.

Crin Antonescu pe vremea USL-ului, cand inca nu stia ca pe la spatele lui Victor Ponta se lasa santajat la greu

In loc sa vegeteze multumiti in locurile obtinute in Parlament prin mila electoratului ramas fidel ideei de dreapta, liberalii ar trebui sa treaca la schimbarea din temelii a partidului pana la congresul din martie, doar astfel fiind posibila readucerea sa la viata. Acesta este indemnul transmis de Crin Antonescu colegilor sai liberali, indemn livrat impreuna cu un serios avertisment: ”Sincer, nu vad PNL foarte bine, cred ca e intr-un pericol foarte mare. Trebuie sa-si clarifice niste lucuri, sa-si construiasca o platforma, niste elemente de identitate. Ca sa insemni ceva cu adevarat pe scena politica trebuie sa stii cine esti, ca oamenii sa poata conta pe tine. Pericolul cel mai mare este acela de pierdere a identitatii si cand acest lucru se intampla, degeaba ai functii, cateva voturi, nu mai contezi”, i-a dascalit Antonescu pe liberali. Fostul lider nu exclude nici varianta ca cineva sa fi pus ochii pe PNL si sa incerce sa preia controlul asupra acestui partid: ”PNL e totusi un partid mare. Intototdeauna, in politica e cineva care vrea sa puna mana pe ceva, pe un partid, iar PNL e marfa buna, e in competitie pe piata. Cred ca pana la congres trebuie sa se schimbe partidul, iar congresul doar sa consacre acest lucru”. Cum sfaturile bune nu sunt niciodata urmate, liberalii continua tot cu trasul de sfori caracteristic perioadei pre-congres, dupa cum sustine Ludovic Orban. ”Vasile Blaga si Marian Petrache au facut intalniri ca sa spuna pe cine sustin. Vad ca sforarii care au prabusit partidul fac intalniri secrete sectare ca sa ramana tot ei la butoane. Nu mai impartiti partidul pe caprarii, stimabilililor. Lasati in pace membrii PNL, egali in drepturi si obligatii indiferent de unde provin, sa isi aleaga liberi liderii. Nu mai fracturati inutil partidul, aflat oricum in stare de criza”, acuza Orban.

”Un premier nu se lasa santajat!”

Odata iesit la rampa. Crin Antonescu i-a administrat o smetie si fostului sau prieten Victor Ponta. Despre care a povestit ca manifesta un interes deosebit pentru construirea autostrazii Brasov-Comarnic, motiv pentru care fostul lider PNL/USL nu pricepe cum a fost posibil ca Ponta sa lase balta demersul in urma unui santaj. ”Un prim-ministru nu poate sa renunte la o decizie politica majora pe care o considera buna, pentru ca este santajat. Daca e santajabil, nu se face prim-ministru. Daca e prim-ministru nu se lasa santajat”, a conchis dur Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
200 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ia uite cine vorbeste,cel care a fost santajat si a dat bir cu fugitii,a carmit-o spre ppe,i-a dat lui mutalau functia,nu inainte de a hotara fuziunea,adica capturarea de catre basisti,cu pdl.Asa ca las-o jos ca macane rau mai crinulet,mai mare santajat ca tine nu mai se exista in aceasta colonie.De la tine incepere,actualul asa zis pnl,de fapt fostul pdl cu masca si fara,are toate sansele sa se duca acolo unde este pntcd.Dar liberalismul nu va pieri,mai exista ALDE,in care deocamdata am investit un vot,sa vedem ce va face.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger