AcasăNewsAntonescu: Optiunea mea e sa-l chem pe Ungureanu. Daca un cetatean vrea...

Antonescu: Optiunea mea e sa-l chem pe Ungureanu. Daca un cetatean vrea neaparat sa vina la sedinta noastra, de ce nu?

Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu a afirmat, referitor la faptul ca premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut sa il invite la o sedinta a Biroului Politic al partidului, ca isi va consulta colegii, dar ca optiunea sa este sa il cheme pe primul-ministru la o discutie.

Crin Antonescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, intr-o interventie la Antena 3, ca isi va consulta colegii legat solicitarea exprimata de premierul Ungureanu. „In legatura cu solicitarea de invitatie: noi, in mod curent, nu invitam membrii simpli ai partidului la sedintele conducerii decat la solicitarea expresa a acestora – categorie in care l-am putea incarda pe domnul Ungureanu, o sa-mi consult colegii – si de obicei acesti membri de rand ai partidului nu sunt prim-ministri sau, daca sunt prim-ministri, avem idee despre asta, au un mandat din partea noastra, ceea ce nu e cazul. Nu stiu daca nu cumva chiar e cazul sa avem aceasta discutie, poate o terminam odata, o sa-mi consult colegii si nu este exclus”, a declarat Crin Antonescu.

„Optiunea mea e sa il chem, domnule. Pentru ca, pana la urma, suntem un partid deschis, pe cat putem, daca un cetatean doreste neaparat sa vina la sedinta noastra sa discute niste chestiuni, pana la urma, de ce nu?”, a mai spus Antonescu, adaugand ca se teme ca totul s-ar putea transforma totul intr-un „circ”. „Singura mea teama – si daca vom lua decizia sa il invitam o sa incercam sa ne luam masuri – este ca asa ceva se poate transforma usor intr-un fel de circ, mediatic si nu numai”, a mai spus liderul PNL Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca se considera in continuare membru PNL, pentru ca este autosuspendat din acest partid. Seful Executivului a adaugat ca ii cere presedintelui formatiunii liberale, Crin Antonescu, sa il invite la o sedinta a Biroului Politic al PNL.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger