AcasăNewsAntonescu, obligat sa-l cheme la ordine pe Becali

Antonescu, obligat sa-l cheme la ordine pe Becali

Crin Antonescu a declarat ca nu regreta asocierea cu Gigi Becali, dar spune ca a venit timpul ca acesta din urma  sa respecte ”rigorile”, daca  vrea sa mai ramana in PNL.

Ca sa scape de gura colegilor liberali, Crin Antonescu trebuie sa se ratoiasca la Gigi Becali

Fortat de colegii agasati de lipsa de maniere a lui Gigi Becali, Antonescu va incerca sa puna piciorul in pragul proaspatului sau amic.

Gigi Becali

Pe care il va soma sa se poarte cum trebuie, daca doreste sa mai faca parte din partid: ”Am facut o asociere politica intr-o anumita conjunctura cu domnul Becali si vom lamuri in zilele urmatoare daca domnia sa doreste sa ramana a la longue in PNL, supunandu-se unor rigori sau daca domnia sa redevine lider al unui partid care exista in Romania, din pozitia de parlamentar”. Desi este pus pe lista neagra de majoritatea penelistilor, Becali spune ca nu s-ar da dus din partid: ” Eu imi doresc sa raman in PNL. Planul meu, ma gandeam sa raman in PNL si PNG sa fuzioneze cu PNL. Cu PNG ce sa fac, are 2 si ceva la suta. Acum cum vrea si domnul Antonescu, astept sa ma intalnesc cu dansul sa vedem ce zice”.

In avanpremiera intalnirii cu Antonescu, Becali a numarat oile liberalilor care-l contesta si a concluzionat ca el are turma cea mai mare: ”Nu ma tem de unii si de altii, cand esti asa mare nu ai de ce sa-ti fie frica. Daca unu are zece oi si altul are 3000 de oi, ce motiv mai este de competitie, nu mi-e frica”.

author avatar
Simona Badulescu
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger