AcasăNewsAntonescu: Nu toti il agreeaza pe Becali, exista retineri si le impartasesc

Antonescu: Nu toti il agreeaza pe Becali, exista retineri si le impartasesc

Crin Antonescu

Crin Antonescu spune ca Gigi Becali, candidat al USL la parlamentare, se bucura de simpatia unui anumit tip de public. „Nu toti il agreeaza, exista retineri si le impartasesc”, admite liderul PNL.

Crin Antonescu

Antonescu a declarat, luni, la TVR, ca e constient ca nu toata lumea il place pe Gigi Becali, dar ca, o mare parte dintre romani il considera pe omul de afaceri un tip sincer. „Gigi Becali nu se inscrie in categoria profesorului Daniel Barbu sau al lui Sorin Iliesiu, dar se inscrie in categoria persoanelor semnificative pentru niste oameni din România. Are un auditoriu, are un public. Nu toti il agreeaza, exista retineri si le impartasesc. Dar e ceva important in raportul ales -alegator: O buna parte din cetateni il considera pe Gigi Becali sincer”, a sustinut copresedintele USL.

Cat priveste discursul lui Becali, indelung comentat de unii si de altii, Antonescu a replicat: „Acest fel al sau de a se exprima este 99% creatia presei”.

Omul de afaceri Gigi Becali va candida, din partea USL, la alegerile parlamentare din decembrie, intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei. Inca de cand s-a aflat ca latifundiarul din Pipera ar putea intra in PNL, au existat voci din randul liberalilor care si-au manifestat nemultumirea fata de decizia conducerii formatiunii politice.

Citeste si: Tariceanu: Becali nu e membru PNL. Nu e vorba de un coleg de partid

Gigi Becali si-a depus adeziunea la PNL: “Tariceanu manipuleaza idei, eu manipulez oi”

“Decapitarea” filialei PNL sector 1: Declaratiile lui Chiliman, Ludovic Orban si Moisescu

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger