AcasăNewsAntonescu: Nu se poate sa ramanem in acelasi partid si eu, si...

Antonescu: Nu se poate sa ramanem in acelasi partid si eu, si Chiliman. Congresul Extraordinar hotaraste

Crin Antonescu

Crin Antonescu a cerut, luni, Biroului Politic al PNL convocarea unui Congres Extraordinar al partidului. Liderul liberalilor sustine ca acest congres va fi „clarificator”, intrucat considera ca „nu se poate sa ramana in acelasi partid” si el si Andrei Chiliman.

Crin Antonescu

„Am cerut Biroului Politic, si am rugat chiar si in lipsa mea sa propuna Consiliului National Executiv convocarea unui Congres Extraordinar al PNL (…), un congres a carui data eu am propus-o undeva pentru 23-24 februarie”, a afirmat Antonescu.

Cat priveste excluderea lui Chiliman din PNL, Antonescu a declarat: „Excluderea domnului Chiliman nu a mai fost ceruta de nimeni. Trebuie sa-si apere punctele de vedere, din punctul meu de vedere inacceptabile, care lovesc imaginea PNL, trebuie sa si le apere, daca are cum si cu ce, intr-un congres”.

Antonescu e parere ca nu e loc in partid si pentru el, si pentru Chiliman, date fiind recentele declaratii ale acestuia din urma la adresa conducerii PNL. Iar congresul este cu atat mai necesar, da de inteles liderul liberal. „Nu se poate insa, ca dupa ce vom avea un congres clarificator in multe privinte, sa ramanem in acelasi partid si eu, si domnul Chiliman. Din doua, una. Fie congresul hotaraste ca toata conducerea PNL, in frunte cu mine, a transformat un partid pro-occidental de 20 de ani intr-un partid ex-sovietic, si atunci, evident ca plec eu, fie dl Chiliman este un om care loveste in mod tradator in partid, si nu mai are domnia sa ce cauta (in partid-n.)”, a sustinut Crin Antonescu.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger