Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Antonescu nu-l vrea pe Oprescu la Capitala daca nu-si asuma sigla USL

Antonescu nu-l vrea pe Oprescu la Capitala daca nu-si asuma sigla USL

Autor:

Intrebat daca e posibil sa-l sustina pe Oprescu fara ca acesta sa-si asume sigla USL, liderul liberal Crin Antonescu a spus fara sa ezite “Nu!”.

 

Crin Antonescu 200x300 Antonescu nu l vrea pe Oprescu la Capitala daca nu si asuma sigla USL“Ceea ce domnul Oprescu doreste, si ceea ce noua ni se pare normal si suntem gata sa sustinem, este conditia sa de independent in sensul de a nu se incrie in PSD, ca a mai fost, sau in PNL, ceea ce nu-i putem pretinde pentru ca a declarat ca e un om de stanga. In ce priveste asumarea politica a frontului USL, a aliniamentului politic USL, evident ca e nevoie daca suntem impreuna”, a afirmat liderul liberal.

El a aratat ca Oprescu nu a conditionat candidatura sa sustinut de USL de numele candidatilor pe care Uniunea ii va desemna la primariile de Sector, nici de numirea unor consilieri in CGMB.

Antonescu a dezmintit faptul ca PNL ar avea candidati la sectoarele 1, 2 si 4, in timp ce PSD va avea candidati la Sectoarele 3, 5 si 6.

“Stim sigur ca PNL are un primar in sectorul unu. Cred ca sta destul de bine, nu avem inca sondaje. In sectorul 4 Popescu Piedone sta bine. PSD are un primar in 5. Cred ca PNL sta foarte bine in Sectorul 6, in 3, pentru ca in 3, cu Negoita primar in 2009, am avut un scor foarte bun. Sectorul 2 e un sector mai complicat, nu am facut sondajele”, a spus Antonescu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!