AcasăNewsAntonescu, mesaj dur adresat "imbecililor" care insulta teleormanenii!

Antonescu, mesaj dur adresat „imbecililor” care insulta teleormanenii!

Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca va candida la Senat, in Teleorman, dar nu pentru ca „fuge” din Bucuresti, cum s-a comentat in ultimele zile. Copresedintele USL a transmis si un mesaj in termeni duri, adresat „imbecililor” care „insulta in masa toti cetatenii din Teleorman, prezentandu-i ca pe o masa amorfa de oameni manipulati si fara optiuni politice”.

Crin Antonescu

Iata principalele declaratii ale lui Antonescu:

-Candidez la Senat la Teleorman. Este dreptul fiecarei formatiuni politice sa decida, intr-o competitie electorala, unde candideaza. Nu confundam alegerile parlamentare cu cele locale sau prezidentiale

-In cazul unui presedinte de partid, trebuie sa intre in calcul nu doar interesele sale strict in calitate de candidat, ci ansamblul constructiei politice din care face parte. in sensul acesta, avem o lege electorala in vigoare care necesita calcule extrem de complicate.

-este obligatia pragmatica de a face toate calculele nu doar la singur candidat. Eu puteam candida foarte bine in orice colegiu din Romania, cu exceptia judetelor Harghita si Covasna, in Bucuresti fara niciun fel de indoiala. Eu am candidat in Bucuresti in 2008 cand contextul nu era favorabil PNL, cand altii plecau din Bucuresti.

-Daca cineva crede ca e indraptatit sa foloseasca formula ‘a fugit din Bucuresti’ o poate folosi. Sunt deja imun la revarsarea de ura, de calomnie, de insulta care imi este adresata de toata echipa propagandei basiste.

-As vrea sa le transmit public imbeciliilor care insulta in masa toti cetatenii din Teleorman, prezentandu-i ca pe o masa amorfa de oameni manipulati si fara optiuni politice, as vrea sa le amintesc ca toate alegerile de orice fel au dovedit ca cetatenii din Teleorman, ca toti ceilalti ai Romaniei, au optiuni politice diverse. Nu uitati, in ce priveste PD, una din vedetele acestui partid, domnul Videanu a pornit din Teleorman, deci au avut voturi acolo.

-Desi PSD este categoric cel mai puternic partid in Teleorman, asta nu inseamna ca PNL este slab. PNL are in Teleorman, de peste un deceniu, una din cele mai puternice organizatii. PNL s-a situat, in 2004, pe locul intai la organizatiile liberale ca numar de primar si numar de voturi.

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger