AcasăNewsAntonescu: Ma doare ca sunt numit dictator. Ce spune despre o ruptura...

Antonescu: Ma doare ca sunt numit dictator. Ce spune despre o ruptura in PNL, la Congres!

Crin Antonescu declara ca e deranjat ca este catalogat drept „dictator”. Cat priveste posibilitatea ca la Congresul PNL sa se produca o ruptura in partid, liderul liberal sustine ca exclude aceasta varianta.

Antonescu a explicat, vineri seara, la RealitateaTV, ca il deranjeaza faptul ca e acuzat ca ar fi antioccidental si chiar dictator, pentru ca a intrat in politica, in urma cu ani buni, tocmai pentru ca “detesta dictatura si slugarnicia”. “Ma afecteaza (catalogarile de antioccidental, dictator etc) . Nu-mi scapa faptul ca oameni care m-au criticat ani de zile ca as fi prea moale, acum ma acuza de acest lucru. Ma doare profund, in intimitatea mea, pentru ca eu am intrat in politica si fac politica de vreo 20 ani pentru ca am detestat tot ce inseamna dictatura, slugarnicie”, a declarat presedintele Partidului National Liberal.

Intrebat despre posibilitatea ca, la Congresul PNL, sa apara o ruptura in formatiunea pe care o conduce, Antonescu a exclus aceasta ipoteza. “Nu! Exclus! In primul rand, eu as vrea, in ciuda multor lucruri care ne-au indepartat (…) vreau sa fiu foarte corect si sa va spun ca nu poate fi asociat Calin-Popescu Tariceanu cu aceste actiuni si cu acest tip de discurs. Daca Chiliman doreste sa plece in alta parte, e limpede ca nici Tariceanu, nici eu, nici altii nu vor pleca si nu-l vor rupe niciodata”, a sustinut liderul liberal.

In continuare, Antonescu a vorbit despre necesitatea convocarii Congresului PNL. “Sa nu confundam faptul ca nste oameni ar dori sa schimbe presedintele partidului, sa-l sustina pe Tariceanu – nimic mai normal, cu… Aici e vorba de altceva. Partidul are nevoie acum de un congres pentru ca trebuie sa marcheze sfarstiul unei etape, inceputul alteia, o trecere de categorie. (…) Trecerea la nivelul de patid mare, aritmetic, de peste 25%, faptul ca este partidul dreptei romanesti, asa cum e el, trebuie sa ia masuri organzatorice nu impotriva cuiva, ci pentru a gasi mecanismele pentru a merge mai departe. Pe fondul acesta, atacul dlui Chiliman pentru mine a fost binevenit ca moment, pentru ca am spus, in regula, spune un lucru pe care are dreptul sa-l spuna, ca eu sunt antioccidental, ingrozitor si trebuie sa fiu dat la o parte”, a mai spus co-presedintele USL.

Totodata, Antonescu a declarat, referitor la primarul sectorului 1, ca i-a lasat impresia ca ar fi vrut sa provoace excluderea din PNL. „Am avut sentimentul ca dl Chiliman doreste sa provoace excluderea pentru a putea merge la un alt partid. Nu-l acuz”, a mai spus presedintele PNL.

197 afisari

2 COMENTARII

  1. cacarau ai intrat in politica de 20 de ani,si ce ai facut bun pentru tara? iti spun eu’ nimic zero politica, zero legi sau amendamene, zero cind ai fost ministru in schimb dormi, jignesti pe toata lumea si te comporti ca un golan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger