AcasăNewsAntonescu loveste cu manta in bila neagra Tariceanu

Antonescu loveste cu manta in bila neagra Tariceanu

Sustinut de pe margine de liberali autentici, gen Gigi Becali, presedintele PNL Crin Antonescu va incerca pana in februarie, data la care ar urma sa aiba loc  congresul extraordinar, sa-i elimine din partid pe colegii incomozi.

De teama sa nu piarda partidul din mana, Crin Antonescu vrea sa elimine concurenta

Lista neagra a  lui Antonescu este alcatuita din oameni apropiati fostului premier Calin Popescu Tariceanu , sustin surse din PNL, confirmand astfel informatiile publicate de ”National” la sfarsitul anului.

Calin Popescu Tariceanu

Totodata, acestea au precizat ca ”delictul de opinie” este primul cap de acuzare. ”Vizati sunt cei care au intrat in conflict direct cu Antonescu, cei care i-au criticat deciziile si i-au pus la indoiala capacitatea de a conduce partidul. Nu mai este un secret pentru niciun liberal, mai ales pentru cei care fac parte din forurile de conducere, ca principalele tinte sunt Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ludovic Orban”, au completat sursele liberale.

Chiliman si Tariceanu, acuzati de tradare

Ludovic Orban

Pentru ca figura cu criticarea conducerii este prea subtire,  pentru Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu  liderul liberal  pune la bataie artileria grea.

Andrei Chiliman

Concret, potrivit unor voci liberale, Antonescu se pare ca va invoca intelegeri oculte  pe care cei doi le-ar avea cu nimeni altul decat presedintele Traian Basescu.

Vlad Moisescu

Ce-i drept, in cazul lui Chiliman eticheta de ”tradator” nu este noua, Crin Antonescu acuzandu-l inca din toamna lui 2012 ca a lucrat impotriva partidului. Acum, liderului liberal  nu-i mai ramane decat sa-si convinga colegii din BPC ca primarului sectorului 1 a continuat sa joace stramb si sa-i aplice si lui Calin Popescu Tariceanu stampila de tradator pe frunte.

author avatar
Victor Paun
1.048 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce-ar fi daca ar pleca din PNL Crin Antonescu impreuna cu haita de politruci gen Becali? Abia atunci, PNL-ul ar face intr-adevar, politica de dreapta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger