AcasăNewsAntonescu: Kovesi are mari sanse sa devina sef al DNA. Sper sa...

Antonescu: Kovesi are mari sanse sa devina sef al DNA. Sper sa nu se intample

Crin Antonescu a declarat ca, desi posibilitatea ca Laura Kovesi sa ajunga in fruntea DNA este „foarte mare”, spera sa nu se intample acest lucru. Si ca, in ciuda faptului ca intelege ca Ponta e intr-o situatie „grea”, i-a spus premierului ca el ar fi facut lucrurile altfel.

Antonescu crede ca Laura Kovesi are mari sanse sa ajunga sef al DNA. „Mi se pare ca probabilitatea ca doamna Kovesi sa devina sef al DNA este foarte mare. Sper sa nu se intample asta. Incerc sa-l ajut pe doamnul Ponta, e intr-o situatie grea. Sincer, eu nu pot intelege, daca am spus clar ca cel putin in perioada de dupa referendum, a actionat in mod partizan politic, am spus-o asa de tare, incat domnul Ponta a mers pana la a face autodenunt la Parchet, simbolic”, a spus Crin Antonescu, sambata seara, intr-o emisiune la Antena3.

Cat priveste rocada Kovesi-Morar, de la sefia Parchetului si a DNA, Antonescu a declarat: „Ideea de rocada nu are cum sa nu te duca cu gandul la ce se petrece in Moscova. Trebuie sa inghitim ideea ca in tara nu mai exista niciun procuror cinstit. Eu nu cred, dar nu am ce sa fac. Ministrului Justitiei nu pot sa-i dau peste mana (…) Eu am discutat toate aceste lucruri cu premierul Victor Ponta. El este intr-o situatie in care nu ma aflu, e o situatie grea. Incerc sa-l inteleg si cred ca sunt un partener impecabil. Unele lucruri le-as face altfel si i-am si spus-o”.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger