AcasăNewsAntonescu, invidios pe Victor Ponta

Antonescu, invidios pe Victor Ponta

Crin Antonescu

Depasit de Victor Ponta in popularitate si simpatie, Crin Antonescu face apel la sondaje de circuit inchis, unde el ar fi in continuare fruncea.

Crin Antonescu nu admite ca a fost depasit de Victor Ponta la capitolul imagine

Spre deosebire de Victor Ponta, asezat confortabil in topul tuturor sondajelor chiar si dupa esecul suspendarii lui Basescu, Crin Antonescu a luat-o la vale pe toboganul simpatiei populare. Desi rezultatele sondajelor ii sunt ostile, liderul liberalilor refuza sa-si asume realitatea si insista ca situatia nu sta deloc asa. ”Eu am vazut sondaje care nu se publica, dar am vazut sondaje care indica intentia de vot la Presedintie, unde lucrurile sunt la fel ca inainte, ultimul sondaj pe care l-am avut eu aveam 38% pe intrebare deschisa, avea si Victor Ponta inca 14%. (…) 38% si cu 14% pentru ca era intrebare deschisa. 38% aveam eu la Presedintie, Victor Ponta 14%, care nici nu candideaza”, sustine sus si tare liberalul. Nemultumit doar cu coborarea lui Ponta la nivelul a 14 procente si invidios in continuare pe succesul mai tanarului sau partener de Uniune, Antonescu nu ezita sa-i bage niste strambe social-democratului si in calitatea acestuia de premier: ”Pentru un prim-ministru foarte tanar si la prima experienta de acest fel intr-o situatie foarte grea, pentru o constructie in care totusi avem doua partide diferite, multe gusturi diferite, eu cred ca lucrurile au mers intr-o masura incurajatoare (…) Sunt si lucruri care lasa de dorit, lucruri care nu s-au realizat, sau greseli nefortate, de imagine, niste ezitari in numirea unor ministri, niste intarzieri poate in anumite masuri”.

[poll id=”374″]

author avatar
Simona Badulescu
684 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger