AcasăNewsAntonescu, in sevraj politic

Antonescu, in sevraj politic

Obligat sa se retraga in umbra lui Victor Ponta dupa incheierea sejurului de la Cotroceni, Crin Antonescu rabufneste impotriva a tot ce misca in PNL, in guvern si in tara.

Crin Antonescu vrea sa-si vada adversarii zdrobiti, nu tratati cu manusi

Odata pierduta calitatea de presedinte interimar, Crin Antonescu a ramas un simplu lider de partid, care ce-i drept este si sef al Senarului. Calitate care nu incita insa interesul mass-media, motiv pentru care Antonescu este nevoit sa traiasca in umbra premierului Ponta, situatie reflectata si in sondajele de opinie. Frustrarile acumulate au izbucnit la televiziunea de casa a PNL, unde Antonescu a pus tunurile pe Andrei Chiliman, Victor Ponta, ministrul Justitiei, sefii serviciilor secrete. Cu exceptia rufelor liberale spalate cu Andrei Chiliman, mai sa zici ca liderul PNL si-a imaginat ca este in sfarsit presedinte.

Daca l-ar tine cureaua, Crin l-ar exclude din partid pe Chiliman

Primul luat in tarbaca a fot primarul sectorului 1, care este si liderul filialei PNL. Un Andrei Chiliman care isi permite sa-l ignore pe suveranul Crin si sa stabileasca dupa capul lui candidatii in acest sector. Isprava care l-a scos din papuci pe Antonescu a fost desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu drept candidat la Senat, in colegiul reprezentat in aceasta legislatura chiar de catre actualul lider al PNL. Pus in fata faptului implinit, Antonescu l-a inghitit cu noduri pe Tariceanu si a trantit sec ca ”nu ar fi trebuit sa mai fie coleg de partid” cu Chiliman, ”personaj care in campania pentru referendum in mod public a lucrat in favoarea lui Traian Basescu” si deci ”nu mai avea ce cauta in partid”.

Ponta, acuzat ca prea s-a facut pres in fata europenilor

Racorit cat de cat in privinta lui Chiliman, Antonescu s-a napustit asupra lui Victor Ponta, despre care spune ca a fost  atat de ”zdruncinat”, ”speriat” chiar, de reactia post referendum adoptata de socialistii europeni, incat a ajuns sa cedeze fara rost in fata pretentiilor ridicate de Barosso & Comp. Exemplul dat: acceptarea nominalizarii Codrutei Kovesi pentru functia de reprezentant al Romaniei la Bruxelles, pe probleme de Justitie. Sufocat, Antonescu o critica si pe Mona Pivniceru, ministrul de resort, pentru propunerea lui Kovesi: ”Deci asta a fost decizia doamnei Pivniceru. Eu inca nu am cum sa fiu de acord cu ea si nu am cum sa nu o spun public”. Tot pe lista neagra a liderului liberal figureaza si serviciile secrete, in frunte cu sefii lor: George Maior (SRI) si Teodor Melescanu (SIE). Desi recunoaste ca a plecat de la Cotroceni fara a avea idee daca serviciile ”sunt sau nu obediente presedintelui”, Antonescu are mari rezerve fata de serviciile de informatii ”cu sefi cu tot”.

author avatar
Simona Badulescu
869 afisari

3 COMENTARII

  1. Antonescu indruga tot felul de minciuni numai pentru a avea un motiv de a-l exclude din partid pe Chiliman. In fond, Chiliman nu poate fi acuzat de nimic, tocmai de aceea ii este greu lui cacarau sa il execute.

  2. Pana la urma, cat timp o sa mai stea Antonescu sub umbra lui Ponta? Cu cat trece mai mult timp, cu atat liderul PNL devine o carpa cat mai mare de sters pe jos.

  3. Cea mai buna solutie pentru Antonescu este sa-si continue somnul,poate asa isi mai pastreaza si el cateva procente din simpatia romanilor. Ceea ce face el nu se mai numeste de mult politica!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger