AcasăNewsAntonescu il schimba pe Chiliman pe jetoanele lui Rares Manescu

Antonescu il schimba pe Chiliman pe jetoanele lui Rares Manescu

Lovitura de teatru in PNL: debarcat de Crin Antonescu de la conducerea PNL Bucuresti, Andrei Chiliman se gandeste sa demisioneze din partid.

Crin Antonescu a dat voturile lui Chiliman pe avantajele pe care le are de pe urma lui Rarea Manescu

Daca se va intampla asa, Chiliman va lasa practic PNL-ul in fundul gol la locale. Motivul: sectorul 1 era singurul pe care PNL putea paria, Andrei Chiliman fiind capabil sa recastige fluierand primaria (in nicun sondaj nu scade sub 75% intentie de vot).

Andrei Chiliman a fost demis din functia de lider al PNL Bucuresti

Realitate care nu l-a impiedicat pe Crin Antonescu sa-l execute, ieri, pe Andrei Chiliman. Pe care l-a acuzat de ”colaborationism” ba cu PSD, ba cu PDL si l-a demis din fruntea liberalilor bucuresteni, inlocuindu-l cu duetul Eugen Nicolaescu – Mariana Campeanu.

Neoficial, liberalii recunosc ca scandalul a izbucnit din cauza lui Rares Manescu, favoritul lui Antonescu. Mai exact, liberalii povestesc ca liderul lor sta de multa vreme agatat de portofelul lui Manescu, prin urmare este incapabil sa-l refuze. Iar cum oful lui Manescu este acum sa ajunga primar la sectorul 6, Antonescu a cerut imperios PSD-ului sa dea PNL-ului dreptul de a nominaliza candidatul USL in acest sector. Cum insa pesedistii tin la Gabriel Mutu al lor, au fost repede de acord sa dea liberalilor sectorul 2 si sa-si tina 6 pentru ei. Moment in care Rares Manescu a facut suficient de urat cat sa-l determine pe Antonescu sa-i execute pe Andrei Chiliman si Cristian Popescu, liberalul dornic sa candideze la primaria sectorului 2. Trebuie spus insa ca Manescu nu este singura cauza a confictului Antonescu – Chiliman. Nuca prea tare pentru dantura de presedinte a lui Antonescu, Chiliman a fost condamnat inca din zorii aliantei cu PSD. Cand cei doi lideri ai USL au convenit sa scape unul de Marian Vanghelie si altul de Andrei Chiliman, pentru a-si consolida domniile. Mai tanar si mai vioi, Ponta s-a descotorosit primul de ”mostenire”, Antonescu a reusit abia ieri.

Invataturile lui Chiliman catre Antonescu

Scos din sarite de destituire, Andrei Chiliman ia in calcul o demisie din partid, dar nu si trecerea la alta formatiune: ”Nu iau in considerare traseismul politic, sunt destui sobolani”. Peste o suta de sustinatori, adusi in fata sediului PNL Bucuresti de vestea demisiei sale, l-au rugat sa nu plece din partid. Inainte de a lua o decizie, Chiliman i-a transmis lui Antonescu cateva lucruri, care pot fi considerate insa tot atatea acuzatii: ”In politica, in viata in general, castiga cei care joaca sah, nu poker”, ”Modul in care face politica Traian Basescu il vad astazi aplicat de omul care s-a angajat sa faca altfel de politica”, ”Puterea este efemera intr-un partid politic”.

Ontanu, intre UNPR si USL

Neculai Ontanu

Neculai Ontanu este vehiculat drept posibil candidat al USL pentru Primaria Sectorului 2. Si asta in conditiile in care actualul primar in functie s-a lansat deja in cursa, dar din partea UNPR. Cu toate acestea, surse din PNL sustin ca insusi Crin Antonescu insista sa tot spuna prin partid ca Ontanu este noua achizitie a USL. Ca lucrurile stau asa o demonstreaza si declaratia liberalului Cristian Popescu, proaspat matrasit de la sefia PNL Sector 2. „Eu nu voi sustine o candidatura din partea USL a lui Neculai Ontanu”, a afirmat din senin Popescu.

[poll id=”237″]

author avatar
Simona Badulescu
1.000 afisari

5 COMENTARII

  1. In POLITICA ROMANEASCA triumfa la maxim BOLSEVISMUL din toate partidele, Nici tu vorba de principii, transparenta, analiza,strategii sau doctrina politica se afiseaza fara scrupule mafiotismul si criminalitatea organizata. GEM partidele romanesti de membrii puscariabili semidocti si parveniti.

  2. Nu ne intereseaza parerea lor , atunci cand vor da bani din averea lor celor saraci care au nevoie cu adevarat de ajutor atunci vor putea sa ne castige interesul pana atunci insa … sa ne lase

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger