AcasăNewsAntonescu ii da un ultimatum lui Ponta: Sa decida pana luni daca...

Antonescu ii da un ultimatum lui Ponta: Sa decida pana luni daca mai doreste guvern cu PNL!

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat, joi seara, ca premierul Victor Ponta are termen pana luni sa se decida daca vrea in continuare sa mai faca guvern cu PNL, sau daca vor rupe alianta.

“Nu e nicio criza, domnul prim-ministru Ponta are de raspuns cetatenilor din Romania, macar celor care ne-au votat, pana luni, daca doreste sa mai faca Guvern inainte cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau doreste sa construiască ce a inceput sa faca, o alta alianta, cu Voiculescu, cu domnul Oprea, cu domnul Constantin, in fine, cu cine doresc. Atunci sa spuna foarte clar lucrul acesta sa stim fiecare pe ce drum mergem”, a spus Antonescu, la B1.

De asemenea, Antonescu a mentionat ca PNL nu este in situatia de a accepta conditii de la Victor Ponta. “Nu suntem in situatia de a accepta conditii de la domnul Ponta”, a spus Antonescu.

Intrebat daca mai este prieten cu presedintele PSD, Antonescu a raspuns ca a spus acest lucru de acum jumatate de an. “Important este ca atat timp cat suntem asociati sa fim corecti”, a precizat liderul PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a mai declarat, joi, ca, daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL “intr-un fel de mosie a lui Victor Ponta sau intr-un fel de USD mai mare”, se insala.

author avatar
Alina Costache
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger