AcasăNewsAntonescu ii arata usa lui Patriciu

Antonescu ii arata usa lui Patriciu

„Daca as fi in locul lui Dinu Patriciu si as ajunge sa scriu, deci sa cred acele lucruri despre partidul in care sunt membru, mi-ar fi rusine sa mai fiu membru, as pleca de acolo si, sigur, daca as dori si as avea posibilitatea, mi-as infiinta alt partid”, a declarat Crin Antonescu despre relatiile sale tot mai incordate cu Dinu Patriciu si cu aluziile putin voalate ale acestuia despre infiintarea unui nou partid.

Liderul PNL a precizat, intr-o emisiune la B1 TV, ca a avut „relatii foarte amicale” cu Dinu Patriciu.

Intrebat când s-a surpat relatia sa cu omul de afaceri, liderul PNL a raspuns: „Din punctul meu de vedere sigur ca s-a surpat, nu pot sa spun ca nu, in momentul in care am vazut, asa cum am glumit si i-am si spus la telefon, cu ghilimele, ca securistii domnului Patriciu se calca pe picioare cu securistii domnului Basescu la usa bietului meu bloc si când imi pozeaza copilul absolut aiurea, un copil care se suia in masina si mergea la scoala. Aici s-a surpat ceva si s-a surpat iremediabil”. Este probabil ca, vorbind despre „securistii domnului Patriciu„, sa se fi referit la paparazzii de la trustul de presa al acestuia.

Antonescu a apreciat ca, probabil, Dinu Patriciu a avut niste nemultumiri in legatura cu modul in care el a vazut dezvoltarea partidului, componenta conducerii partidului.

„E un lucru pe care vad ca multi nu vor sa-l inteleaga sau sa-l accepte si pot sa o tina asa… ca si cu cota unica. Relatia mea cu Dinu Patriciu, ca si relatia lui Calin Tariceanu cu Dinu Patriciu nu au fost niciodata decât relatii amicale si pe picior de egalitate, indiferent ca unul e prim-ministru si altul nu, indiferent ca unul este miliardarul României si altul e un om obisnuit. Niciodata Dinu Patriciu nu a pus liderii PNL, nici pe mine, nici pe Tariceanu. Niciodata Dinu Patriciu nu a influentat covârsitor politica PNL„, a mai spus Crin Antonescu.

Intrebat daca asteapta ca Dinu Patriciu sa demisioneze din PNL, Antonescu a spus: „Eu nu astept si nu-mi doresc, dar, daca as fi in locul domniei sale, având aceste convingeri, asta as face”.

 

author avatar
A.P. Redactor
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger