AcasăNewsAntonescu: Gestul lui Chiliman de a demisiona din conducerea PNL - de...

Antonescu: Gestul lui Chiliman de a demisiona din conducerea PNL – de onoare, corect si singular

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, miercuri, ca gestul lui Andrei Chiliman de a demisiona din Biroul Permanent Central, este unul de „onoare”,” corect si singular”.

„Este un gest corect al lui Andrei Chiliman si singular. Sigur ca am fost nemultumit de modul in care in toata aceasta perioada s-a facut comunicarea, pentru ca eu cred ca, atunci cand apartii aceluiasi partid, sau aceleiasi aliante, trebuie sa ne cenzuram pornirile polemice. Dupa cum ati vazut, eu am evitat orice apreciere negativa la adresa lui Andrei Chiliman si la adresa oricarui alt coleg din partid”, a spus liderul PNL, la finalul sedintei conducerii partidului.

Chiliman: Imi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

LIVE TEXT Andrei Chiliman: Iau in considerare demisia din PNL. E o decizie foarte grea

Crin Antonescu a adaugat ca demisia lui Chiliman este un „gest de onoare”, pe care il saluta ca atare, potrivit Mediafax. „Sunt absolut convins ca relatiile vor decurge normal si salut de asemenea decizia lui Andrei Chiliman de a ramane in randurile PNL si de a candida la Primaria Sectorului 1, ceea ce, din punctul de vedere al partidului, este de nediscutat”, a mai spus Antonescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat, marti, ca isi da demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL, dar ca ramane membru al partidului. Andrei Chiliman a fost inlocuit, lunea trecuta, la sefia PNL Bucuresti, cu Eugen Nicolaescu.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger