AcasăNewsAntonescu, despre Iohannis: „Nu sunt probleme sa votam Guvernul in Parlament”

Antonescu, despre Iohannis: „Nu sunt probleme sa votam Guvernul in Parlament”

Crin Antonescu se joaca in continuare cu mintea pesedistilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca nu este necesar un vot in Parlament pe Guvern pentru a clarifica situatia lui Klaus Iohannis.

Antonescu a declarat, sambata, ca liberalii nu au cerut o lege speciala pentru situatia lui Klaus Iohannis, iar acesta nu va fi intr-o stare de incompatibilitate. Se pare ca PNL nu doreste o lege speciala pentru a fi rezolvata situatia lui Iohannis, care este primarul Sibiului, si a fost propus si pentru functia de vicepremier si ministru de Interne.

„In momentul in care se va ivi o posibila situatie de incompatibilitate, ea va fi rezolvata. Nimeni nu va fi incompatibil, nimeni nu va incalca legea, nimeni nu va solicita o lege speciala. Nu suntem la piata, domnul Iohannis nu-si cauta vreun job prin Bucuresti, PNL nu s-a dus la targuiala cu cineva. Noi avem dreptul la un vicepremier, in cadrul acestui Guvern, si decizia noastra a fost ca acel vicepremier sa fie de acum incolo Klaus Iohannis. Ca s-ar putea, procedural, sa trebuiasca sa venim in Parlament pentru a opera schimbarea, ca nu ministrul Finantelor mai este vicepremier, ci ministrul de Interne, este foarte adevarat. Dar asta nu are nimic comun cu instabilitatea, mi se pare caraghios sa vorbesti despre instabilitate”, a declarat Antonescu la Digi 24.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger