AcasăNewsAntonescu: Demiterea lui Moisescu, fara legatura cu Becali

Antonescu: Demiterea lui Moisescu, fara legatura cu Becali

Crin Antonescu a confirmat ca presedintele organizatiei PNL sector 1 a fost inlocuit si intreaga filiala condusa de Vlad Moisescu a fost dizolvata, dar a spus ca masura nu ar avea legatura cu aducerea lui Gigi Becali in partid.

Inlocuirea lui Moisescu de la sefia PNL sector 1 nu are nicio legatura cu Gigi Becali, a sustinut liderul liberalilor. „Nu are niciun fel de legatura, cand s-a discutat in BPC despre acordul cu Becali, Vlad Moisescu si nici altcineva nu au votat impotriva (…) Altele erau motivele, nicidecum acesta”, a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa.

Cat priveste motivele pentru care a cerut demiterea lui Moisescu, liderul liberal a precizat ca sunt legate de o activitate contrara intereselor formatiunii conduse de el, potrivit realitatea.net. „La PNL sector 1 reprosez indelungata, intensa si deja binecunoscuta activitate pe care oamenii aflati in fruntea organizatiei au desfasurat-o in contradictie cu strategia, interesele si deciziile PNL. (…) Vorbim de faptul ca e de neacceptat, nicaieri, ca in vreme ce un intreg partid, cu toti oamenii sai, se mobilizeaza, da o batalie politica in numele a milioane de oameni, unii dintre noi sa tradeze (…) N-a uitat nimeni cum ne-a calificat pe toti drept un grup infractional, ce-i drept intr-o convorbire privata, nu poate nimeni sa ignore ca atunci cand porneste o batalie, poti pleca cu tradatori in randurile tale pentru ca nu-i stii, dar cand ii stie toata lumea, te pui intr-o postura ridicola”, a declarat Antonescu.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger