Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Antonescu are busola politica dereglata

Antonescu are busola politica dereglata

Autor:

Fostul lider liberal il sprijina pe Cristian Busoi in lupta pentru sefia PNL din cauza ca a pierdut legatura cu realitatea politica romaneasca – sustine Ludovic Orban.

 

antonescu crin timetv1 720x479 Antonescu are busola politica dereglata

In mod evident, lui Orban nu i-a cazut de loc bine sustinerea publica declarata de Antonescu lui Busoi. Ca sa diminueze impactul spuselor lui Antonescu asupra liberalilor, Orban a conchis ca fostul lider nu mai apreciaza corect situatia dat fiind faptul ca traieste de mai multa vreme la Bruxelles.

ludovic orban 435x500 Antonescu are busola politica dereglata

Orban spune ca fostul lider PNL habar nu are de ce se intampla in politica noastra

”Domnul Crin Antonescu este plecat la Bruxelles si, de cand este plecat la Bruxelles, este preocupat probabil mai mult de agenda europeana decat de ce se intampla aici, in Romanica noastra, si a pierdut legatura cu baza partidului si nu mai simte pulsul partidului si nu percepe corect realitatea politica din Romania”, a decretat Orban de la Bistrita – judetul in care si-a facut, ieri, campanie electorala in randul liberalilor locali. Si tot cu gandul de a decredibiliza spusele lui Crin Antonescu si pozitionarea acestuia de partea lui Busoi, Ludovic Orban a readus in discutie ”blaturile” facute de PNL cu PSD –  sageata trimisa catre USL-ul nasit de Antonescu cu Ponta, dar nu numai. “Nu e numai perioada USL, au fost mai multe, nu intru acum in detalii, dar, la momentul potrivit, daca voi simti nevoia, ma voi exprima public”, a dat Orban de inteles ca au mai existat si alte derapaje ale liberalismului bastinas spre stanga pesedista. Desi a refuzat sa dea detalii, Orban a tinut sa precizeze ca niciun liberal responsabil de incheierea unui blat cu PSD nu se va regasi in echipa sa, in cazul in care presedintia PNL va fi castigata de el.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!