AcasăNewsAntonescu are busola politica dereglata

Antonescu are busola politica dereglata

Orban spune ca fostul lider PNL habar nu are de ce se intampla in politica noastra

Fostul lider liberal il sprijina pe Cristian Busoi in lupta pentru sefia PNL din cauza ca a pierdut legatura cu realitatea politica romaneasca – sustine Ludovic Orban.

In mod evident, lui Orban nu i-a cazut de loc bine sustinerea publica declarata de Antonescu lui Busoi. Ca sa diminueze impactul spuselor lui Antonescu asupra liberalilor, Orban a conchis ca fostul lider nu mai apreciaza corect situatia dat fiind faptul ca traieste de mai multa vreme la Bruxelles.

Orban spune ca fostul lider <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> habar nu are de ce se intampla in politica noastra

”Domnul Crin Antonescu este plecat la Bruxelles si, de cand este plecat la Bruxelles, este preocupat probabil mai mult de agenda europeana decat de ce se intampla aici, in Romanica noastra, si a pierdut legatura cu baza partidului si nu mai simte pulsul partidului si nu percepe corect realitatea politica din Romania”, a decretat Orban de la Bistrita – judetul in care si-a facut, ieri, campanie electorala in randul liberalilor locali. Si tot cu gandul de a decredibiliza spusele lui Crin Antonescu si pozitionarea acestuia de partea lui Busoi, Ludovic Orban a readus in discutie ”blaturile” facute de PNL cu PSD –  sageata trimisa catre USL-ul nasit de Antonescu cu Ponta, dar nu numai. „Nu e numai perioada USL, au fost mai multe, nu intru acum in detalii, dar, la momentul potrivit, daca voi simti nevoia, ma voi exprima public”, a dat Orban de inteles ca au mai existat si alte derapaje ale liberalismului bastinas spre stanga pesedista. Desi a refuzat sa dea detalii, Orban a tinut sa precizeze ca niciun liberal responsabil de incheierea unui blat cu PSD nu se va regasi in echipa sa, in cazul in care presedintia PNL va fi castigata de el.

author avatar
Simona Badulescu
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger