AcasăNewsAntifrauda, controale la organizatorii de nunti si evenimente. S-au dat primele amenzi

Antifrauda, controale la organizatorii de nunti si evenimente. S-au dat primele amenzi

Berea, frate cu romanul!

In plin sezon al nuntilor si al petrecerilor de botez, inspectorii de la structurile Antifrauda din cadrul ANAF au iesit pe teren.

Fac in aceste zile controale la firme ce detin spatii in care se oranizeaza evenimente – fie de familie- de genul nuntilor – fie simpozioane sau evenimente tip corporate. „Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor incasate din inchirierea spatiului unde se desfasoara evenimentul si/sau prestarile de servicii conexe (catering, servire bauturi, program artistic, DJ etc.)”, transmit, joi, reprezentantii Fiscului, intr-un comunicat.

Operatiunea denumita „Ballroom” a scos la iveala, deja, anumite inconveniente, de vreme ce Fiscul anunta ca s-au dat primele amenzi. Cifrele prezentate de Fisc indica faptul ca de vineri, 30 iunie, incepand si pana pe 4 iulie, s-au facut verificari la 227 de contribuabili si s-au aplicat amenzi si confiscari totalizand 667.575 lei, hotarandu-se suspendarea activitatii a 4 contribuabili, pentru nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger