AcasăNewsANSVSA, dupa ce s-a anuntat ca Rusia suspenda importurile de carne de...

ANSVSA, dupa ce s-a anuntat ca Rusia suspenda importurile de carne de vita din Romania: Autoritatile ruse interzic ceva ce nu exista!

Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) fac o serie de clarificari dupa ce in presa a aparut o informatie conform careia Rusia ar suspenda, de miercuri incepand, importurile de carne de vita, dar si de bovine vii din Romania.

Oficialii ANSVSA sustin ca aceasta masura nu se poate aplica, din simplul fapt ca Romania nu exporta nici bovine, nici carne ori produse din carne de bovine in Federatia Rusa. „Referitor la stirea conform careia Autoritatea federala sanitar veterinara din Rusia (Rosselhoznadzor) a remis un comunicat de presa prin care informeaza ca a suspendat, incepand de miercuri, 6 august 2014, importurile de carne de vaca si bovine vii din Romania, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor face urmatoarele precizari: Autoritatile ruse interzic ceva ce nu exista. Romania nu are relatii comerciale de acest gen cu Federatia Rusa. Romania nu exporta bovine sau carne de bovine si produse din carne de bovine in Federatia Rusa”, se mentioneaza intr-un comunicat remis presei, miercuri, de catre reprezentantii Autoritatii citate.

Sursa foto: ghidularadean.ro

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger