AcasăNewsANM, prognoza pentru Capitala pana vineri dimineata: vreme deosebit de rece

ANM, prognoza pentru Capitala pana vineri dimineata: vreme deosebit de rece

Specialistii in meteorologie fac precizari importante despre cum va arata vremea in Bucuresti, in urmatoarele zeci de ore.

(foto: stiri.rol.ro)

Este vorba despre o prognoza speciala pentru Capitala, ce vizeaza, per ansamblu, intervalul 28 noiembrie 15.30 – 30 noiembrie ora 08.

Concret, de miercuri dupa-amiaza si pana joi dimineata, la ora 08, expertii de la ANM spun ca in Capitala cerul va fi mai mult noros, dar ca nu va mai ninge, ci voir fi porisile, trecator, fulguieli. Vantul, in schimb, va sufla destul de puternic, cu intensificari temporare de 40-45 km/h, spulberând zăpada. Valorile indicate de termometre vor fi in continuare in scadere, cu o minima prognozata in jurul a -7…-5 grade Celsius.

Vestile despre vreme devin din ce in ce mai rele, mai ales pentru persoanele care se impaca mai greu cu frigul. Incepand de joi dimineata, de la ora 08, si pana vineri, la aceeasi ora, se anunta o vreme „deosebit de rece”, cu o maxima negativa, de -4…-3 grade și o minimă de -7…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească. De asemenea, ANm anunta ca vantul va sufla moderat, cu rafale de circa 40km/h, si ca cerul va fi innorat, dar sansele sa mai ninga sunt reduse.

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger